La caminada solidària per recollir aliments passarà per Jorba aquest dijous
L

26 d'agost de 2020

La cursa solidària que farà recorregut per les quatre províncies catalanes en sis dies i sense parar a dormir està previst que passi per l’Anoia el pròxim dijous 27 d’agost. Concretament s’ha habilitat el pàrquing del camp de futbol de Jorba on hi haurà un punt de recollida d’aliments per totes aquelles persones que vulguin fer donacions d’aliments de manera presencial.

Gràcies a la col·laboració activa i suport de l’Ajuntament de Jorba disposaran d’equipaments per dutxar-se i descansar. Mentre que l’associació Artesanas del Corazón de Montbui disposaran d’aliments per recuperar energia. El repte solidari compta també amb la participació de professionals de diferents àmbits com fisioterapeutes, nutricionistes, fotògrafs… i moltes persones voluntàries que s’estan movilitzant per oferir el seu suport a la causa.

Es pot participar en aquest projecte solidari anant el pròxim dijous 27 d’agost a Jorba, que serà el punt de sortida per totes aquelles persones que vulguin participar transcorrent un tram del recorregut del GR7. També es pot col·laborar fent les aportacions a través del web del Banc dels Aliments.

L’objectiu d’aquesta iniciativa és aconseguir més de 15 tones d’aliments que es distribuiran pels bancs d’aliments de les comarques que participen en el projecte. Segons afirma la delegada del Banc dels Aliments de l’Anoia, Gemma Solsona Fillat, durant aquests mesos, com a conseqüència de la crisi sanitària i econòmica derivada de la pandèmia, a l’Anoia s’han triplicat les famílies a les que presten aquest servei d’emergència.

El repte solidari pretén recaptar 15 tones d’aliments en sis dies
17 esportistes d’arreu del territori català i basc recorreran 600 Km a peu, nonStop per recollir aliments. Des de Sant Martí d’Empúries (Girona) d’on van sortir aquest dilluns 24 d’agost fins a Roquetes (Terres de l’Ebre) on esperen arribar el dissabte 29 d’agost. Aquest és el nou repte solidari del Banc dels Aliments per aquest estiu, i pretén conscienciar sobre la pobresa al nostre territori i alhora recollir aliments i recursos per nodrir el Banc dels Aliments.

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Creus necessari un canvi en el govern de la Generalitat?