Jorba atorga una subvenció a l’Escola Guerau per a comprar portàtils
J

8 de desembre de 2020

L’Ajuntament de Jorba ha concedit una subvenció a l’Escola Guerau de Jorba per a la compra d’ordinadors portàtils. L’objectiu de l’adquisició és potenciar l’aprenentatge en l’àmbit digital dels alumnes de cicle superior del centre. En total seran onze nous ordinadors, amb un cost total de 3.825,96 euros, dels quals l’Ajuntament en subvenciona 3.244,50 euros.

Per a l’alcalde de Jorba, David Sànchez, “en les circumstàncies actuals de pandèmia, ens les quals ens estem acostumant a utilitzar noves eines tecnològiques, encara és més necessari que facilitem la formació digital dels alumnes”.

Els portàtils amb sistema operatiu Chromebook són de la marca Asus, compten amb una pantalla tàctil de 11.6 polzades que es pot girar 360 graus per convertir-los en tauleta, tenen un processador Intel Celeron N4000, 4GB de RAM i 32GB de disc dur, i una càmera d’alta definició. Els ordinadors també inclouen la llicència Google Education, que permet instal·lar aplicacions educatives i que facilita al centre la gestió de tots els dispositius des d’un sol punt.

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Llegeixes els llibres que et regalen per Sant Jordi?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta