9.1 C
Igualada
Divendres, 1 desembre 2023

Un article de

Jorba aplaça el cobrament de taxes i impostos municipals
J

Publicitat

L’Ajuntament de Jorba es suma a la modificació dels calendaris fiscals municipals per esglaonar el ritme d’impostos i taxes a que els ciutadans hauran de fer front en el transcurs dels propers mesos, com a mesura per fer front a la crisi sanitària provocada pel Covid-19.

Amb aquestes noves dates l’Ajuntament de Jorba s’adapta a les mesures tributàries de caràcter excepcional, per ajudar al comerç, les famílies i a particulars poder fer front a l’aturada de l’activitat econòmica obligada per l’Estat d’Alarma.

Així, la data per al pagament de l’Impost de vehicles de tracció mecànica es podrà abonar fins el 2 de juny, dia en que també es farà efectiu el cobrament via domiciliació bancària.

La primera fracció de l’Impost de béns immobles urbans (IBI) domiciliat es podrà pagar de forma voluntària des del 21 d’abril fins l’1 de juliol, dia en que també es farà el gir bancari.

El període per abonar la Taxa del cementiri municipal, les taxes relatives a la gestió de residus domèstics i comercials, junt amb l’IBI no domiciliat serà del 4 de maig a l’1 de setembre, dia en què es procedirà també al seu cobrament per domiciliació.

A partir del 4 de setembre i fins el 5 de novembre es podran fer els pagament de l’Impost de béns immobles rústics i l’Impost de béns immobles rústics construïts de forma voluntària, mentre que el rebut domiciliat es carregarà el 2 de novembre, junt amb l’Impost d’Activitats Econòmiques (IAE). Per fer front al pagament voluntari de l’IAE, l’impost es podrà liquidar del 18 de setembre fins al 18 de novembre.

Finalment, la segona fracció de l’IBI es podrà abonar a partir del 21 de setembre i fins l’1 de desembre, data en que es farà el cobrament per domiciliació bancària.

Compartir
Publicitat
Més notícies:

L’enquesta

el + llegit

Més notícies