17.3 C
Igualada
Divendres, setembre 30, 2022

Humans de l’Anoia: Montse Llombart i Vives

MONTSE LLOMBART VIVES

Vaig néixer a Igualada, però dels 6 als 12 anys vaig viure al país basc, d’on guardo un molt bon record. Comparteixo la vida amb el Xavi i els meus dos fills, l’Aidé i el Jofre.

M’agrada viatjar, la moda, el disseny, l’esquí de fons, el trekking, el submarinisme i qualsevol mena d’expressió artística: pintura, fotografia, escultura, música, cinema… procuro gaudir el màxim de temps amb família.

Fa més de 35 anys, que em dedico a millorar la imatge de les persones que em venen a veure, principalment bellesa immediata, i en especial el cabell. Va ser la meva mare qui em va iniciar en aquest món. A 19 anys em vaig independitzar, muntant dos tocadors en un saló d’estètica, i amb 23, vaig entrar a formar part de l’empresa Llongueras, on vaig aprendre una molt bona tècnica i coneixements, envoltada de persones molt especials del món artístic i de la moda. Hi vaig col·laborar dotze anys activament, dos a Menorca i 10 a Barcelona, fins que vaig decidir portar la firma Llongueres a Igualada, creant la meva empresa, amb l’ajut de la meva família l’any 2002, i actualment segueixo en el mateix lloc, però amb el meu projecte:”Llombart assessoria d’imatge”

La notícia que m’agradaria llegir a La Veu de l’Anoia i Veuanoia.cat és…
Catalunya ja és independent! Això farà que els seus habitants tinguin una de les rendes més altes de la Unió Europea. Ja no hi ha pobresa energètica pel fet que s’utilitzen les energies renovables. Hi ha una nova xarxa de vies i trens, que fa del transport públic una eina clau per la no contaminació. S’instal·la la cultura del consum de proximitat per la seva qualitat i la sostenibilitat del planeta. A Igualada es crearà una gran àrea d’oci on hi haurà cinemes, restaurants i espais de trobada per la gent jove.

Compartir

Més notícies

Últimes notícies

La 10a Mostra d’entitats enceta l’Octubre Solidari a Igualada

La programació de l’Octubre Solidari 2022 comprèn un recull d’activitats concentrades en un mes i mig i promogudes per les diferents entitats que integren...

L’aeròdrom acull demà dissabte una nova Jornada d’Aviació Adaptada

L’aeròdrom d’Igualada-Òdena es prepara per acollir demà dissabte 1 d’octubre a decenes de persones amb algun tipus de discapacitat, als seus acompanyants i al...

Fer-se el mort

A vegades, el naufragi obliga l’home a nedar mar endins; d’altres vegades ho fa voluntàriament. S’allunya de la costa amb ritme constant, les veus...

El cantautor Josep Tero i l’hel·lenista Eusebi Ayensa oferiran un acte poèticomusical

Òmnium Anoia ha organitzat per al proper divendres 30 de setembre la presentació literària de l’antologia de poesia catalana Una vela en el mar blau,...

La segona edició del TEDxIgualada posarà l’accent en el talent local

Després de l’èxit del TEDxIgualada 2021, el Teatre de l’Ateneu d’Igualada tornarà a acollir una nova edició d’aquesta iniciativa que posa la ciutat d’Igualada...
Compartir