7.6 C
Igualada
Dijous, gener 21, 2021

Humans de l’Anoia: Montse Llombart i Vives

MONTSE LLOMBART VIVES

Vaig néixer a Igualada, però dels 6 als 12 anys vaig viure al país basc, d’on guardo un molt bon record. Comparteixo la vida amb el Xavi i els meus dos fills, l’Aidé i el Jofre.

M’agrada viatjar, la moda, el disseny, l’esquí de fons, el trekking, el submarinisme i qualsevol mena d’expressió artística: pintura, fotografia, escultura, música, cinema… procuro gaudir el màxim de temps amb família.

Fa més de 35 anys, que em dedico a millorar la imatge de les persones que em venen a veure, principalment bellesa immediata, i en especial el cabell. Va ser la meva mare qui em va iniciar en aquest món. A 19 anys em vaig independitzar, muntant dos tocadors en un saló d’estètica, i amb 23, vaig entrar a formar part de l’empresa Llongueras, on vaig aprendre una molt bona tècnica i coneixements, envoltada de persones molt especials del món artístic i de la moda. Hi vaig col·laborar dotze anys activament, dos a Menorca i 10 a Barcelona, fins que vaig decidir portar la firma Llongueres a Igualada, creant la meva empresa, amb l’ajut de la meva família l’any 2002, i actualment segueixo en el mateix lloc, però amb el meu projecte:”Llombart assessoria d’imatge”

La notícia que m’agradaria llegir a La Veu de l’Anoia i Veuanoia.cat és…
Catalunya ja és independent! Això farà que els seus habitants tinguin una de les rendes més altes de la Unió Europea. Ja no hi ha pobresa energètica pel fet que s’utilitzen les energies renovables. Hi ha una nova xarxa de vies i trens, que fa del transport públic una eina clau per la no contaminació. S’instal·la la cultura del consum de proximitat per la seva qualitat i la sostenibilitat del planeta. A Igualada es crearà una gran àrea d’oci on hi haurà cinemes, restaurants i espais de trobada per la gent jove.

Compartir

Més notícies

Últimes notícies

“Una història real”, amb Julio Manrique, aquest diumenge a l’Ateneu

El proper diumenge 24 de gener, a les 7 de la tarda, arriba al Teatre Municipal l’Ateneu Una història real, de Pau Miro, protagonitzada...

El Consell Comarcal i els Jutjats facilitaran la mediació en divorcis amb fills

El Consell Comarcal de l’Anoia i els Jutjats d’Igualada han engegat el programa pilot ‘La mediació en mesures provisionals de família’ que suposa la...

Els grups escolars confinats es doblen en només 4 dies

A l'inici d'aquesta setmana a l'Anoia hi havia 17 grups escolars confinats i quatre dies després, avui dijous, n'hi ha més del doble, 37...

Òdena inicia una nova edició del projecte “Treball als Barris”

L'Ajuntament d'Òdena ha iniciat aquest mes de gener un nou pla d'ocupació municipal, en el marc del projecte Treball als Barris 2020 que donarà...

Vilanova denuncia a 28 propietaris de gossos per incomplir la normativa

Tal i com s’havia anunciat, la setmana passada es va iniciar la fase d’inspecció i sanció als propietaris de gossos amb comportament incívic. Des...
Compartir