Humans de l’Anoia: Marina Llansana i Rosich

783

MARINA LLANSANA ROSICH

Soc la Marina Llansana i Rosich, tinc 43 anys i codirigeixo juntament amb l’Oriol Solà una agència de comunicació des de fa nou anys: Lidera Comunicació. Em vaig llicenciar en Filologia Catalana i en Periodisme, i vaig treballar cinc anys a Catalunya Ràdio, una feina apassionant que vaig deixar per dedicar-me a la política. Vaig ser diputada al Parlament de Catalunya per ERC durant set anys, i vaig sortir de la política per poder tirar endavant altres projectes però sempre he professat la meva admiració per tota la gent que s’hi dedica; persones que amb vocació de servei desafien la repressió institucional d’un Estat asfixiant per treballar per la seva gent. Des de fa uns anys faig voluntariat a Òmnium Cultural, formo part de la Junta Nacional com a vicepresidenta segona, i ens ha tocat viure uns anys molt durs: primer la mort de l’estimada Muriel, que enyorem cada dia, i després l’empresonament del Jordi. Però també hem rebut molta estima de tanta gent que fa que tot valgui la pena. Participo en tertúlies televisives en programes com el “Tot es mou” de TV3. Tinc un fill de dos anys i mig, el Pau Soler Llansana i tres fillastres magnífics, i faig equilibris per arribar a tot: la feina, el voluntariat, i la família. Les meves amigues mares m’ho deien i tenien raó: hem de lluitar molt encara perquè la conciliació deixi de ser un mite!

La notícia que m’agradaria llegir a La Veu de l’Anoia i Veuanoia.cat és…

Ja està en marxa el tren ràpid que uneix en només 40 minuts Igualada i Barcelona, capital de la República. I el barri del Rec s’omple de vida!