Humans de l’Anoia: Miquel Vives
H

8 d'abril de 2022

MIQUEL VIVES

Vaig néixer a Igualada el 7 d’abril del 1975. Visc amb la meva parella, l’Adela, al barri de Set Camins. Igualadí de tota la vida vaig viure a Gràcia i a Sant Feliu de Llobregat sense deslligar-me de la família (referents en tot allò que faig) ni dels amics de la ciutat.

Soc llicenciat en física i tinc un màster en direcció de projectes. Em dedico professionalment al desenvolupament i a la implantació de software a mida per a grans empreses, sobretot automoció i administracions. Ara tinc l’honor de ser regidor de Mobilitat, Sostenibilitat i Promoció de la ciutat, feina que faig amb passió i entusiasme.

Indepe, no gaire futbolero, conversador i rialler. Fan de la cultura de l’esforç i la meritocràcia, m’agrada que les coses tinguin una raó i un motiu. Treballo sempre en equip, les millores son sempre gràcies a la confluència de vàries accions.

La noticia que m’agradaria llegir a La Veu de l’Anoia i veuanoia.cat  és…

Les zones verdes i parcs, les feines de valor afegit i les connexions amb el territori, fan d’Igualada una de les millors ciutats per viure a Catalunya.

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Et semblaria bé fer el debat electoral a la Catalunya Nord?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta