7 C
Igualada
Dissabte, 9 desembre 2023

Un article de

Humans de l’Anoia: Marta Vives i Sabaté
H

Publicitat


MARTA VIVES SABATÉ

Soc la directora de l’Arxiu Comarcal de l’Anoia, des de l’any 1986, tot i que ja portava quatre anys treballant-hi. Soc mare de vuit fills i àvia de cinc nets, que junt amb l’Isidre, hem fet tot allò que ha estat a les nostres mans per ajudar-los a ser bones persones. Soc membre fundador i del consell de redacció de la Revista d’Igualada, on he trobat persones que m’han obert la meva mirada del món, des de tots els punts de vista possibles. En les meves hores lliures, m’agrada fer ‘coses’ amb les mans: enquadernar llibres, fer ganxet, pintar paper marbrejat …

La notícia que m’agradaria llegir a La Veu de l’Anoia i Veuanoia.cat és…

M’agradaria que els diaris dediquessin, al menys alguna secció, a donar bones notícies, de les de veritat. Que els polítics, sense distinció de ideologia i color, es bolquen a la millora social, econòmica i, sobretot, cultural, és a dir, a pensar en la ciutat i en les persones que hi viuen.

Compartir
Publicitat
Més notícies:

L’enquesta

el + llegit

Més notícies