Humans de l’Anoia: Cristina Domènech Ventura

1209

CRISTINA DOMÈNECH VENTURA

Em dic Cristina Domènech, soc igualadina vivint a Sant Genís (Jorba).
Tot i que soc llicenciada en Dret, em dedico a la comunicació, escrivint històries i continguts, a més de treballar en l’organització del projecte Rec.0 Experimental Stores, del qual en soc cofundadora.

La notícia que m’agradaria llegir a La Veu de l’Anoia i Veuanoia.cat és…

La comarca de l’Anoia, referent en la nova República Catalana
L’aposta de la comarca de l’Anoia per un model econòmic de desenvolupament sostenible i socialment just ha rebut el reconeixement del President de la República Catalana, el Sr. Jordi Cuixart.
En la visita que ha fet a Igualada, el President ha declarat que els factors clau han estat les noves polítiques socials amb la instauració de la renda bàsica universal, la posada en valor del paisatge, la millora del transport públic amb el nou tren ràpid a Barcelona i la incorporació d’Igualada a la xarxa d’Slow cities.
Aquesta transformació ha estat determinant per a convertir la comarca i en especial la seva capital Igualada, en una ciutat atractiva per a viure-hi i treballar-hi, aconseguint atraure empreses i talent internacional que s’han anat instal·lant al barri del Rec aquests últims temps, com la nova seu europea d’Alphabet Inc. o la catalana Mediapro.