Humans de l’Anoia: Manel Burón

185

MANEL BURÓN PEÑALBA

Experiodista. Treballo Ajuntament d’Igualada i sóc el president de l’Igualada Rigat Hoquei Club i enamorat de la vida que és meravellosa. Des del 31 de març de 2010 soc el president de l’Igualada Rigat Hoquei Club i des d’aquell moment vaig deixar de treballar a l’emissora municipal per fer altres tasques dins de l’Ajuntament d’Igualada.

M’agrada molt el món de l’esport (defecte professional) i vaig tenir la sort de poder explicar per la ràdio tots els èxits esportius de l’Igualada HC, des de la primera lliga a l’abril del 1989 a La Corunya fins el darrer títol al desembre del 1999 la Supercopa d’Europa també a Riazor.

M’agrada la música, la natura per carregar bateries i gaudir de tot el que tenim al nostre abast. La vida és curta i tot i els entrebancs és meravellosa i cal saber gaudir-la.

La notícia que m’agradaria llegir a La Veu de l’Anoia..

En tinc unes quantes…

Un remei que permeti curar una malaltia que s’ha emportat molta gent estimada com és el càncer (sigui del tipus que sigui).

Que l’Igualada HC torna a guanyar un títol en el segle XXI.

Que l’Igualada HC eixuga el deute que vam trobar el 2010 a l’arribar al capdavant del club.

Que els governants aprovin una llei del mecenatge quer permeti al món de l’esport i la cultura tenir maneres de poder-se finançar a través de patrocinadors que també puguin sortir guanyadors fiscalment.