5.3 C
Igualada
Dissabte, 24 febrer 2024

Un article de

Humans de l’Anoia: Elsa Sererols Trullàs
H

Publicitat

Elsa Sererols Trullàs

Administrativa i Comercial, versàtil, d’idees clares, amant i vinculada al món de l’esport i mare de dues nenes. @elsasererols

Des de fa uns anys treballo al Consell Català de l’Esport, tinc la sort de poder estar treballant en un món que m’agrada.
Dins el mateix Consell hi ha l’Escola Catalana de l’Esport. Una de les seves funcions és formar a tècnics esportius, per a que el dia de demà siguin uns bons professionals. M’agradaria comentar que la Llei Catalana de l’Esport obliga a que els tècnics esportius estiguin formats i titulats. Ens hem de conscienciar que la pràctica esportiva comporta un salt qualitatiu a la vida de les persones i millora positivament la nostra salut. S’hauria de realitzar un mínim de 30 minuts d’activitat esportiva al dia. Dedicar només uns minuts al dia ens ajuda a trobar-nos millor està totalment estudiat.

La notícia que m’agradaria llegir a La Veu de l’Anoia…

Seguir amb la línia del activitat física i l’esport beneficia a la nostra salut independentment de cada condició física que un tingui, tothom hi està obert i tothom pot fer-ho sempre aconsellats per professionals

Des dels nostres inicis a l’escola amb la família, amics o bé sol sempre hi ha un moment al dia per dedicar-nos una estona que al llarg de la nostra vida agrairem per prevenir-nos de malalties de tot tipus.

De ben petita he practicat esport i ara actualment és la meva vàlvula de vida.
Físicament i mentalment m’ha ajudat moltíssim a viure d’una manera oberta, ser més objectiva i pràctica i tot gràcies al implantar aquests hàbits una mica cada dia.

 

Compartir
Publicitat
Més notícies:

L’enquesta

el + llegit

Més notícies