21.2 C
Igualada
Dijous, juny 1, 2023

Humans de l’Anoia: Jordi Garcia

JORDI GARCIA

Diuen que l’home de molts oficis no és mestre en cap. Així he crescut, vivint dels moments sense centrar-me en un sol detall de la vida i aprendre contínuament.
Apassionat del ciclisme i gran defensor de l’equiparació home/dona en l’esport (i en tots els àmbits de la vida) en tots els seus aspectes. Esportista i defensor del territori.
Director dels @igualadaridemeeting, unes trobades per donar a conèixer l’Anoia i el seu entorn com a territori ciclista que ja van per la seva desena edició, #anoiaterritoriciclista #Ridemeeting #IgualadaRidemeeting. “Crec que defensar l’ús de la bicicleta amb un passeig un matí pel centre de la ciutat és com voler aprimar-se fent dieta un sol dia, és vendre fum. Accions concretes i contundents és el que fa falta”

La notícia que m’agradaria llegir a La Veu de l’Anoia…

La ciutat d’Igualada, pionera en mobilitat sostenible, declarada ciutat verda. Els vehicles de combustible fòssil ja no circulen per la ciutat, donant pas a vehicles autosuficients, bicicletes i prioritzant els espais per als vianants.

Es creen carrils bici per les principalsvies de la ciutat fins a la porta les escoles, centres d’atenció i edificis municipals reduint el 100% del transport contaminants i el transport públic passa a ser gratuït.

Compartir

ESCRIU UN COMENTARI

Més notícies

La 7a Ruta de la Tapa convida a descobrir els sabors de Vilanova a preus irresistibles

Avui dijous arrenca la 7a Ruta de la Tapa de Vilanova del Camí amb la participació de 8 bars-restaurants del municipi. La Rucola, Flor...

La plaça de Diputat Provincial de l’Anoia, a l’aire per un grapat de vots

Quan tot semblava que el PSC podria substituir ERC en la plaça de Diputat Provincial del partit judicial d’Igualada a la Diputació de Barcelona,...

Igualada Som-hi celebra el suport rebut i haver pujat fins a ser segona força a l’Ajuntament

La candidatura d’Igualada Som-hi (PSC - Igualada Oberta) valora molt positivament el resultat obtingut a les eleccions municipals de diumenge i agraeix la confiança...

Últimes notícies