14.9 C
Igualada
Divendres, 1 desembre 2023

Un article de

Humans de l’Anoia: David Panadès Patrulles
H

Publicitat

DAVID PANADÈS PATRULLES

Soc el David Panadès i vaig néixer el 1994 a Igualada i sóc cec de naixement. Vaig estudiar a l’Escola Ateneu, a l’Escola Anoia i a l’Institut Milà i Fontanals. He rebut la mateixa educació que la resta d’infants però de petit tenia el suport de l’ONCE que m’ajudava amb el Braille i amb l’adaptació dels materials. M’encanta participar a tot allò relacionat amb la cultura. Canto a dues corals de la ciutat: la Mig to i la Using Gospel dels Maristes. Estudio anglès al New York Institut. Practico ioga aèria al centre Sadhana. Faig natació a les Comes. També he fet teatre.

Actualment participo en el projecte “Com ho veus” de Ràdio Igualada, un programa amb el qual he aconseguit el Premi al Millor Programa de Ràdios Locals de Ràdio Associació de Catalunya. Com que ha estat tot un èxit, ho estem portant per tota Catalunya.

M’agrada quedar amb els amics i les reunions familiars. Tot i que soc una persona molt activa m’agradaria poder trobar feina i tenir una rutina ocupada.

La notícia que m’agradaria llegir a La Veu de l’Anoia i Veuanoia.cat és…
“Les empreses s’han obert molt més a donar feina a persones amb diversitats funcionals.” I que “Les administracions públiques han canviat les condicions d’accés a les borses de feina.”

Compartir
Publicitat
Més notícies:

L’enquesta

el + llegit

Més notícies