Humans de l’Anoia: Bet Altarriba Cabré

14 d'agost de 2020

BET ALTARRIBA CABRÉ

Sóc la Bet Altarriba Cabré (Igualada, 1991).
De petita necessitava adormir-me escoltant la ràdio amb el meu avi i ja tenia clar que em volia dedicar a l’ofici d’explicar coses. Sóc periodista i treballo fent Comunicació i Màrqueting a la Unió Empresarial de l’Anoia (UEA). També col-laboro en mitjans culturals com el Surtdecasa. He après al TN Comarques de TV3, al Diari de Tarragona i al diari La Ciutat, i portant la comunicació a diversos clients. Sóc màster en Comunicació Estratègica (masterDEC URV) i Doctoranda en Antropologia i Comunicació per la URV: analitzo a la meva tesi doctoral la construcció mediàtica del lideratge polític dels presidents catalans durant el procés.

Sempre penso que mai hi ha res impossible: si vols, pots! Diuen que sóc tossuda, que difícilment no tinc les coses clares i que sempre ric. No entendria la vida sense llegir ni escriure. Sense cultura ni sense periodisme. Sóc qui sóc gràcies a qui estimo: els meus avis que ja no hi són però sempre els penso, la meva família, el meu company de vida, el Robert, i el meu cercle d’amics i amigues. Ens hem de nodrir més de les referents femenines, sí! Però també de les que tenim a la vora: jo ho faig dels valors de la meva mare.

La notícia que m’agradaria llegir a La Veu de l’Anoia noia i Veuanoia.cat és…
S’erradiquen la violència de gènere i la bretxa salarial. També arreu del món hi ha llibertat de premsa. Catalunya és un país lliure. A l’Anoia, l’atur cau en mínims històrics i la comarca és referent per a joves: per viure-hi i treballar-hi en condicions dignes.

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Creus que, amb l'anunciada reobertura, l'Hotel Ciutat d'Igualada tindrà sortida?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta