Humans Anoia: Víctor Sandalinas
H

30 de març de 2024

VÍCTOR SANDALINAS

Em dic Víctor Sandalinas, i estic al davant del projecte d’actualització de l’Hotel del Bruc. Tot i que la meva base familiar, amb la meva dona i el meu fill de nou anys és al Garraf, el meu vincle professional m’ha portat a treballar i enamorar-me de l’Anoia, especialment pel meu perfil d’hostaleria.

Em vaig formar en aquest camp a l’Escola d’Hostaleria de Girona, i vaig tenir l’oportunitat de treballar en països d’Europa, Europa de l’Est, Nord Àfrica i Carib, coneixent un munt de models i cultures. Tornant, vaig poder completar la meva formació amb un màster de direcció de restauració a EADA i un altre de direcció hotelera a l’EAE Ostelea.

Fa deu anys vam engegar el projecte familiar de Can Carol, una masia rural a Capellades que vam transformar en hotel, restaurant i espai per a esdeveniments, un projecte que després de sis anys vaig haver d’aparcar a causa de la pandèmia.

Actualment, el repte de conduir l’Hotel del Bruc se’m fa especialment engrescador, no només pel que m’estimo la comarca, sinó per les grans expectatives que estic convençut que té un espai alhora tan clàssic i ben situat com pel potencial que tenen els seus espais i les seves instal·lacions i l’entusiasme de l’equip humà amb què treballo per portar el projecte endavant.

Volem posar un èmfasi en l’especialització de l’hotel al sector MICE (meetings, incentives, conventions and events), un enfoc que des del que ha estat sempre un referent de casaments i grans celebracions, té totes les condicions per ser exitós i aportar a l’Anoia una eina fonamental en la promoció econòmica i estabilització de la seva xarxa productiva tan diversa.

La notícia que m’agradaria llegir a La Veu de l’Anoia i @veuanoia és…

“El creixement econòmic i social de la comarca agafa ritme i fa que els indicadors de població i satisfacció de la gent augmentin més que mai.”

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Llegeixes els llibres que et regalen per Sant Jordi?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta