La veu del lector
Avís legal: La Veu de l'Anoia publicarà opinions, rèpliques, queixes, suggeriments, fotografies de denúncia, etc., respectuoses amb les persones, entitats i institucions i que siguin d’interès general per a les lectores i lectors. Totes les cartes adreçades a LA VEU han de portar les dades personals dels seus autors: nom, cognoms, adreça, DNI i número de telèfon de contacte. No es publicaran cartes signades amb pseudònims ni amb inicials. Així, mateix, és important que la llargària de les cartes no sigui excessiva, d’altra manera LA VEU es reserva el dret a no publicar-les. En cap cas no es mantindrà correspondència sobre les cartes adreçades no publicades ni tampoc seran retornades als seus redactors. La veu expressa únicament la seva opinió en els editorials. Els articles firmats exposen el parer dels seus autors.
Envia una carta al director
Cartes publicades a l'edició del periòdic del 19 d'abril de 2024

Hi ha o no hi ha diners a l’Ajuntament d’Igualada

Pepita Castells

Sres. Regidors/es de l’Ajuntament d’Igualada.
A alguns ciudadans/as ens heu creat un dubte, per nosaltres, un xic greu.
Com és possible que al mes propassat d’octubre comuniqueu que el nostre ajuntament estava en molt déficit, per aquest motiu era inevitable augmentar els impostos locals IBI, deixalles etc. Si aquest augment no es pugués portar a terme el fracás molt greu.
Abans de cobrar els impostos dits, us congratuleu de l’èxit de tenir un superàvit de gairebé 1,5 m€ (publicat a la premsa local el 28-3-2024).
Què ha passat en aquest mesos? O bé, quin anunci dels dos és erroni? O bé manipuleu la gent per obtenir els vostres propòsits? A costa dels ciudadans? Ens creieu no raonables?
Temps al temps i per les eleccions locals ens recordarem d’aquest episodi…
Gràcies per l’aclariment!


Liberalisme extrem a l’hospital d’Igualada

Josep M. Casas

Felicito el Consorci Sanitari de l’Anoia, l’augment de dotació que ha obtingut del departament de Salut, i tota la campanya de promoció que desenvolupa aquests dies.
Seria molt demanar que si ets soci de Muface-Adeslas i vas a urgències de l’Hospital d’Igualada traient el fetge per la boca, no et diguin que si no pagues no t’atendran?
Ja fa anys, concretament el 1851, Proudhon va explicar què era la socialdemocràcia, i resulta que el 2024 vas a urgències d’Igualada i et tracten com si fóssim en una societat governada pel liberalisme extrem.
O és que es tracta precisament això?

Comparteix l'article:

Deixa el primer comentari

Recursos


Subscriu-te gratuïtament al nostre butlletí digital.

Butlletí digital