Ha mort, al Brasil, la missionera igualadina Montserrat Vives
H

27 d'octubre de 2021

Ens ha deixat la monja igualadina, Montserrat Vives Vidal, als 91 anys, a Manaus (Brasil) on fa molts anys marxà, deixant les moltes comoditats que podria tenir a casa seva, aquí Igualada on viu la seva ben coneguda família.

Ella, però, escoltant la veu del Senyor i la seva vocació, preferí fer una vida molt austera i estar al costat dels necessitats i escampar la Bona Nova del Crist.

Ha mort – després de trencar-se el fèmur – allà on ha passat bona part de la seva vida, junt als seus; els humils i senzills de cor; aquella bona gent a la qual els donà suport espiritual i material, mercès a moltes ajudes igualadines.

Fa dos anys es van complir els 50 anys dels seus vots perpetus que també va voler venir a celebrar a Igualada.

El P. Lluís Planas, monjo de Montserrat -emparentat amb la difunta – dimecres celebrà la missa conventual del monestir, aplicant-la a la seva memòria. Esperem que, durant la seva missió, s’haurà guanyat la glòria celestial, en aquelles llunyanes terres.

La voluntat de la Germana Montserrat és ser enterrada al Brasil. El proper dissabte 6 de novembre a les 5 de la tarda s’oferirà una missa funeral a l’església parroquial de la Sagrada Família.

Fem arribar el nostre sentit condol als seus familiars i, principalment els seus germans
Reposi en pau!

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Creus necessari un canvi en el govern de la Generalitat?