El grup logístic Carreras insereix 18 persones formades a Àuria Grup
E

16 de gener de 2018

L’empresa logística Carreras, un dels principals operadors logístics d’alimentació, ha inserit adivuit persones en situació de vulnerabilitat provinents de l’Anoia Sud. Aquestes persones han estat formades i seleccionades a través del Servei d’Inserció Especialitzat d’Àuria Grup, Punt Formatiu Incorpora i Agència Col·locació.
Carreras, que disposa de més de 69.000 metres quadrats de superfície a Masquefa, se suma a la contractació socialment responsable i preveu futures col·laboracions a curt termini. Actualment el grup genera ocupació per a més de 1.200 treballadors i disposa d’una estructura organitzativa arreu del territori de l’Estat espanyol i europeu.
Aquesta inserció s’assoleix amb un èxit del 100% en incorporar-se a l’empresa totes les
persones que van dur a terme la formació.
Nous cursos formatius de neteja en l’àmbit sanitari i de tècniques tèxtils D’altra banda, Àuria prepara noves formacions previstes per aquest primer semestre de l’any adreçades a persones en situació d’atur. La primera formació, que començarà el proper 12 de febrer i acabarà el 20 d’abril, serà sobre tècniques tèxtils de repassar i atacar teixits, que es realitza en col·laboració de Tex 51, una de les principals empreses igualadines de fabricació de peces de punt. El proper 24 de gener a les 10h del matí es durà a terme la sessió informativa.
La segona formació, sobre serveis de neteja específics en l’àmbit sociosanitari, s’iniciarà el
proper 22 de febrer fins al 25 de maig. Una formació que s’organitza amb col·laboració amb el Consorci Sociosanitari d’Igualada. La sessió informativa d’aquest curs serà l’1 de febrer a les 10h.
Les sessions informatives es realitzaran a la sala d’actes de la Fundació Àuria (Avinguda
Andorra, 28) i les preinscripcions es poden registrar a través del web www.auriagrup.cat
Aquestes dues formacions han de servir perquè, tant l’empresa Tex 51 com el Consorci
Sanitari, puguin contractar almenys un 50% de les persones formades. És una iniciativa que aposta per promocionar la inserció laboral des de la responsabilitat empresarial, posant en valor la realitat del territori i la generació d’oportunitats per a col·lectius amb més dificultats per reinserir-se al mercat laboral.

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Llegeixes els llibres que et regalen per Sant Jordi?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta