11.5 C
Igualada
Dilluns, octubre 25, 2021

Fira Futur es reformula i se celebrarà en format íntegrament telemàtic

Els municipis de la Xarxa TET Anoia Sud, amb el suport de la Diputació de Barcelona, aposten aquest 2021 per a reformular Fira Futur -la fira d’orientació de l’Anoia Sud que es duu a terme anualment a Masquefa- i adaptar-la al nou context de pandèmia. Així, el projecte abandona enguany el caràcter presencial dels darrers anys i es durà a terme íntegrament en format virtual per tal de garantir la salut i el benestar de tota la població i evitar el contagi i la propagació de la Covid-19.

Sota el nom d’”Orienta’t pel teu futur”, la nova versió telemàtica de Fira Futur manté el mateix objectiu i propòsits de sempre: oferir als joves, a les seves famílies i a les persones que volen seguir formant-se, els recursos necessaris per tal d’orientar millor el seu futur acadèmic i/o professional.

Així, a partir del 12 de març es podran consultar a través del web de la Xarxa TET Anoia Sud els següents recursos:

  • Oferta formativa postobligatòria i d’orientació del territori més proper a través de la Guia de recursos formatius 2021, que s’adreça principalment a joves que han acreditat l’ESO i a joves que no ho han fet l’educació secundària obligatòria i han de decidir l’itinerari a seguir a partir d’ara.
  • Experiències: es podran consultar vídeos de professionals i estudiants de diferents branques professionals que expliquen la seva experiència entorn a la tria dels estudis, les assignatures, les pràctiques, i la feina que desenvolupen.
  • Xerrades d’orientació adreçades a alumnes d’ESO, de PFI, famílies i professionals de l’orientació dels serveis municipals i dels centres educatius.
  • Informació específica de centres educatius i de formació de l’entorn proper, amb l’oferta prevista pel curs 2021-2022.

Tots aquests recursos es podran oferir gràcies a la participació activa d’instituts, centres de formació i serveis d’orientació, que han facilitat la informació necessària per a prestar els recursos formatius existents a l’Anoia Sud i en el seu àmbit d’influència, tant per continuar estudiant com per reprendre els estudis.

Compartir

Més notícies

Últimes notícies

Estrena europea amb derrota

IGUALADA HC RIGAT 2 VALDAGNO 3 La pilota aturada va ser clau en l'estrena europea de l'Igualada HC Rigat. I això que els dos gols arlequinats...

El risc de rebrot puja lleugerament a Igualada però la pressió hospitalària segueix sent baixa

Ja fa més d'un mes que el risc de rebrot a l'Anoia no supera els 100 punts, que marquen un risc alt, però en...

Jorba vota àmpliament en contra del polígon industrial del Pla Director

Aquest diumenge 24 d'octubre ha tingut lloc a Jorba la consulta popular múltiple i no referendària que formulava dues preguntes: 1. Esteu d'acord que...

Georgina Gabarró també guanya la Copa Catalana de Curses Verticals i aconsegueix el doblet

Entrevista a Georgina Gabarró, corredora de curses de muntanya Georgina Gabarró ha estat la corredora revelació d’aquesta temporada de les curses de muntanya. L’esportista odenenca...

El Consell Comarcal i l’Observatori Pujalt renoven l’aliança

El Consell Comarcal de l’Anoia, l’Ajuntament de Pujalt, la Fundació Ernest Guillé i Moliné i el departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya han...
Compartir