10.8 C
Igualada
Divendres, 8 desembre 2023

Un article de

Finalitzen les obres de millora de la seguretat viària a la B-224 entre Masquefa i Sant Llorenç d’Hortons
F

Publicitat

El Departament de Territori i Sostenibilitat ha finalitzat les obres de millora de la seguretat viària a la B-224, entre Masquefa i Sant Llorenç d’Hortons, que han inclòs com a principal actuació la implantació d’un separador de fluxos per a reforçar la separació dels dos sentits de la circulació i, així, reduir el risc de xocs frontals. Les obres han comptat amb un pressupost de 50.000 euros.

Els treballs, que han abastat un tram de quatre quilòmetres, han consistit en la implantació a la calçada d’una franja central de 40 cm, de color vermell, perquè sigui percebuda més fàcilment per les persones usuàries. Aquest espai està delimitat per dues línies blanques contínues que disposen de ressalts.

Millora de la B-224
La B-224, de la xarxa bàsica de carreteres de la Generalitat, és un dels principals eixos de comunicació entre l’Anoia i el Baix Llobregat. Discorre entre Vallbona d’Anoia –on connecta amb l’Eix Diagonal (C-15)– i Martorell –on enllaça amb l’A-2 i l’AP-7, tot unint altres municipis com Piera, Masquefa, Sant Llorenç d’Hortons i Sant Esteve Sesrovires. Entre Vallbona i Piera té un trànsit de 5.500 vehicles diaris i a Sant Esteve Sesrovires, de 18.200 vehicles, i arriba fins als 25.000 vehicles a l’entorn de Martorell.

Territori i Sostenibilitat està treballant en els projectes de millora integral d’aquesta carretera, dividits en tres trams, en funció de seves característiques de traçat, funcionalitat i trànsit: Vallbona d’Anoia – Masquefa; Masquefa – Sant Esteve Sesrovires i Sant Esteve Sesrovires – Martorell.

Compartir
Publicitat
Més notícies:

L’enquesta

el + llegit

Més notícies