14.9 C
Igualada
Divendres, 1 desembre 2023

Un article de

Finalitza l’ampliació de la plataforma logística d’ALDI a Masquefa
F

Publicitat

ALDI acaba de finalitzar les obres de la seva plataforma logística de Masquefa (Barcelona), iniciades a mitjans de l’any passat i que suposen una ampliació de més de 13.000 m2 respecte els 35.890 m2 de superfície construïts que tenia inicialment la plataforma. Aquesta actuació, que s’ha dut a terme per donar suport al creixement de la companyia principalement a Catalunya i les Illes Balears, permetrà expedir fins a un milió de palets a l’any, un 65% més dels que va absorbir la companyia l’any passat.

L’ampliació respon al fort pla d’expansió previst per als propers anys al país i que només aquest 2022, ja contempla l’obertura de prop de 50 nous establiments. En aquest sentit, amb una superfície de quasi 50.000 m2 construïts, la plataforma actual permetrà donar servei a més de 100 supermercats ALDI repartits per les regions de Catalunya, les Illes Balears, Osca i el nord de Castelló.

La plataforma compta amb 69 molls de càrrega, i té capacitat per unes 70 expedicions i entre 100 i 150 recepcions diàries de camions, una xifra que es preveu que augmenti amb l’ampliació. Les obres també han suposat la incorporació de prop de 11.000m2 de càmeres frigorífiques, executades amb els més alts estàndards de qualitat per evitar trencaments en la cadena de fred, que sumen un total de 16.560 m2 de superfície després de l’ampliació. En el marc del compromís d’ALDI per l’eficiència energètica i el respecte pel medi ambient, les noves instal·lacions compten amb panells fotovoltaics que permetran generar fins a 600 KV de l’electricitat consumida i estan equipades amb domòtica i il·luminació LED.

Compartir
Publicitat
Més notícies:

L’enquesta

el + llegit

Més notícies