9.1 C
Igualada
Dissabte, 2 desembre 2023

Un article de

Els productes artesanals omplen el nucli antic de la Pobla de Claramunt amb l’Exposició-Fira d’Art
E

Publicitat

Des de l’any 2008, i ja en van onze edicions, la Pobla de Claramunt va celebrar l’Exposició-Fira d’Art. Va ser aquest passat diumenge i va omplir el nucli antic de la Pobla de Claramunt.

Abans de les 10 del matí, entre la plaça de Mossèn Pere Bosch, la plaça de l’Església i una part del carrer Major es van col·locar les parades. N’hi havia trenta-quatre, d’expositors locals i de localitats del voltant.

El bon temps va convidar molta gent a passejar, a veure els productes de les parades i a comprar. El firaires van ser obsequiats amb l’esmorzar i un record de l’activitat. Al final, i, com cada any, es va fer una fotografia de grup amb tots els expositors i organitzadors de la iniciativa.

A la plaça de mossèn Pere Bosch, coneguda com els Jardinets, el visitant podia trobar les obres dels pintors i les pintores, a més d’una parada amb treballs fets de patchwork, espelmes i peces de roba, entre d’altres. A la plaça de l’Església, hi havia bijuteria, moneders i bosses de mà, jocs, objectes decorats amb decoupage, pastisseria, fotografies, entre d’altres. En una part del carrer Major hi havia una parada amb reproduccions de carros i calesses.

A més d’aquests productes, hi havia representació d’entitats solidàries, com la Fundació SiD Moskita, Kimo-Kap i l’Associació Tatanka. També hi era present l’Agrupació Fotogràfica Castell de la Pobla.

La iniciativa l’impulsen les regidories de Cultura i de Benestar Social i s’inclou dins de la programació de les Festes Culturals.

Compartir
Publicitat
Més notícies:

L’enquesta

el + llegit

Més notícies