Els pilots anoiencs brillaren a Benahavis en el campionat estatal a l’aire lliure

22 d'abril de 2024

Tres però que en realitat son quatre les proves del campionat estatal a l’aire lliure disputades fins ara. La primera cita va ser a la gallega Arteixo en la que si van disputar dues proves una el dissabte i l’altre el diumenge amb puntuació independent a cadascuna d’elles.

A la població catalana de Gironella es va disputar la tercera prova i ara a la pintoresca població malaguenya de Benahavis la quarta i com ja és habitual amb força participació dels pilots del Moto Club Piera Scan, així com de La Pobla de Claramunt amb el pilot oficial de Sherco Àlex Canales que competeix a TR1 la màxima categoria. Les fèmines no puntuaven a Benahavis. En aquesta categoria TR1 no hi competeix ja des de fa anys el pierenc Toni Bou doncs està concentrat en participar en els trials del mundial a l’aire lliure i sota sostre.

Així a la categoria TR1, Àlex Canales -Sherco– es classificà setè. Pel que fa als pilots del Moto Club Piera Scan, a TR2 David Fabian- Beta- fou segon. A la Júnior participaren tres pilots tots amb TRRS, Àlex Medinyà sisè, Jaume Gost vuitè i Bernat Vendrell novè.

A la categoria Cadet primera posició per Otger Martí amb TRRS i a Cadet (Copa) segon lloc de Genís Forns amb GasGas. Pels voltants de la població de Pobladura de las Regueras de la província de Lleó es disputaran les dues següents proves els dies 20 i 21 de juliol amb puntuació independent a cadascuna d’elles.

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Creus que, amb les últimes pluges, caldria afluixar les restriccions per sequera?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta