5.6 C
Igualada
Dissabte, febrer 4, 2023

Els alumnes de 5è de l’Escola Maria Borés constitueixen la seva cooperativa

L’Ajuntament de la Pobla de Claramunt va rebre el passat divendres dia 17 la visita de l’alumnat de 5è de l’escola Maria Borés.

Per primera vegada, l’escola participa en el Programa de Cultura Emprenedora a l’Escola (CuEmE) de la Diputació de Barcelona, gestionat en aquest cas pel Consell Comarcal de l’Anoia i amb la col·laboració de l’Ajuntament de la Pobla de Claramunt.

Aquest projecte s’inicia i finalitza en un curs escolar, durant el qual l’alumnat constitueix una Cooperativa, dissenya la seva imatge corporativa, crea un prototip, produeix el producte, el venen i, finalment , fan una donació dels beneficis a una entitat social o ONG, en aquest cas serà per “Pulseras Candela” una organització per la investigació del càncer infanti que dóna els seus beneficis a l’Hospital de Sant Joan de Déu.

Els nens i nenes de 5è treballen en equip i simulen la constitució d’una Cooperativa, des de tots els àmbits. La setmana passada van anar a l’Ajuntament per tramitar la part legal d’aquest projecte, van presentar els documents al registre per tal de sol·licitar la targeta del NIF per a crear la seva empresa.

Els va rebre l’alcalde Antoni Mabras i la regidora d’Ensenyament M.Pau Castaño, amb els quals van passar una bona estona parlant del la seva cooperativa, que es dirà Comback i produirà sabons.

Compartir

ESCRIU UN COMENTARI

Més notícies

Oriol Solà deixa la presidència dels Moixiganguers d’Igualada

Oriol Solà Solà ha estat president dels Moixiganguers d'Igualada des de fa set anys. Avui, ha fet un comunicat al seu perfil d'Instagram on...

Toni Bou arrenca un nou mundial sota sostre com a màxim favorit

Aquest diumenge a les cinc de la tarda, al Palau Sant Jordi de Barcelona, comença el campionat del món de trial sota sostre. Serà...

Nou espai d’esbarjo per a gossos, al carrer de la Mercè de Montbui

L’Ajuntament de Santa Margarida de Montbui ha habilitat recentment un nou espai per a l’esbarjo dels gossos. Aquest espai es troba al lateral del...

Últimes notícies