El Ral·li Catalunya tornarà a vorejar l’Anoia
E

14 d'agost de 2022

És la Festa Major dels rallys catalans i espanyols, poder tenir els millors pilots del món de rallys a costat de casa, és tot un luxe que va costar bastant poder-ho aconseguir, fins que per goig dels amants de l’especialitat de ral.lis, ja fa varis anys que el Ral.li Catalunya puntua pel campionat del món de ral·lis.

Ja s’ha donat a conèixer l’itinerari d’enguany del RallyRACC Catalunya-Costa Daurada que es disputarà del dijous 20 d’octubre al diumenge dia 23. A l’igual que a les darreres edicions, dos trams cronometrats a tocar de l’Anoia seran protagonistes pel que fa a l’etapa del dissabte, els de Savallà i Querol – Les Pobles.

La diferència positiva respecte a la darrera edició, és que el tram de Querol – Les Pobles, recupera el tècnic traçat per Santa Perpètua de Gaià i especialment l’espectacular corba a dretes de la cruïlla d’Esblada. Una de les novetats d’enguany serà que a més de puntuar pel mundial també ho serà per l’europeu de ral.lis.

El Ral.li de Catalunya, que en els primes anys de puntuar pel campionat mundial tenia la base a Lloret de Mar i ara a Salou, i que l’Anoia tot i la seva distancia amb les dues poblacions, amb el temps ha gaudit de poder comptar en trams cronometrats dins la comarca, com per exemple els d’asfalt de La Llacuna en la seva versió llarga, Òdena, així com el de terra de Els Prats de Rei.

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Et semblaria bé fer el debat electoral a la Catalunya Nord?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta