El PSC de Masquefa es presenta amb un projecte amb la mirada posada al 2030

87

El PSC Masquefa va presentar els seus candidats a Masquefa el passat dilluns 22 d’abril, una llista que des del partit consideren que està formada per “dones i homes al servei de la comunitat masquefina i amb capacitat per impulsar el projecte de futur per la Masquefa del 2030. Un equip, que des de la coherència política, ofereix acord, diàleg i pacte. Una candidatura de persones amb coneixement, iniciativa i crítica que esdevenen l’aire fresc que ha d’entrar a l’Ajuntament de Masquefa”.

A més, el seu candidat a l’alcaldia, Daniel Gutiérrez, destacava que “aquesta és la candidatura més diversa, plural i integradora i la que millor representa la Masquefa real. Masquefines i masquefins de totes les edats, que viuen a gairebé tots els nuclis del municipi, culturalment diversa, igualitària i progressista. Persones que coneixen l’administració pública i l’empresa privada, persones que estimen Masquefa i tenen un compromís social. És l’equip per guanyar el futur de Masquefa”.

La candidatura està formada per 7 dones i 6 homes, a més de 5 persones suplents. Aquests en son els seus cinc primers candidats

1. Daniel Gutiérrez. Llicenciat en història i arqueòleg, emprenedor, autònom, consultor en patrimoni cultural i actualment gestiona projectes associats al desenvolupament sostenible del territori. Impulsor i col·laborador en diverses entitats de Masquefa.
2. Pilar Irigaray. Llicenciada en filologia hispànica i professionalment vinculada a l’àrea de recursos humans de grans companyies. Activa en l’entorn educatiu i divulgadora del territori a través de les xarxes socials.
3. Iván Fraile. Llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses (ADE), ha dirigit i dirigeix una gran empresa de serveis sanitaris per a les persones. Fundador de l’equip de futbol sala ‘Penya Espardenya’, i jugador i entrenador del Futbol Club Masquefa durant anys.
4. Isis Abad. Professional en serveis jurídics des de fa més de 35 anys. Presidenta durant anys de l’Associació de Veïns i Propietaris de Can Parellada. Ha donat suport jurídic gratuït a més de 200 persones a través del programa ‘Masquefa Suport’ del PSC Masquefa.
5. Roberto Martínez. Llicenciat en Enginyeria agrònoma, i especialitzat en gestió urbanística. Membre actiu de la comunitat educativa i expresident de l’AMPA d’un dels centres educatius de Masquefa.