El polígon Plans de la Tossa de Montbui ja té la primera empresa que s’hi instal·larà

389

L’empresa de logística Alancar Express, franquiciat de Palibex, serà la primera que començarà la seva activitat, de forma imminent, en el polígon industrial montbuienc “Plans de La Tossa”. Així ho van donar a conèixer els representants de l’empresa Andrés Santiago  i Paco Neira en una trobada amb l’alcalde montbuienc Teo Romero i amb el regidor d’Optimització i Desenvolupament Josep Lechuga celebrada aquest passat dimarts al migdia.

Alancar Express-Palibex començarà abans d’aquest proper estiu la construcció de la seva nau logística, que estarà ubicada en una parcel·la de 2.750 metres quadrats del polígon “Plans de La Tossa”. Allà es construirà una nau industrial de més de 1.000 metres quadrats, amb vuit molls de càrrega per a transport, i d’altres espais d’emmagatzematge. En total, prop de 500.000 euros d’inversió necessaris perquè aquesta empresa pugui continuar el seu creixement, i que podrien fer que amb la planta de Montbui Alancar Express doblés el seu nombre de treballadors.

A l’estiu d’aquest any comencen les obres i a mitjans del 2020 inici d’activitat
L’Alcalde montbuienc Teo Romero va mostrar la seva satisfacció per aquesta notícia “perquè aquesta vegada parlem de la primera empresa que començarà la seva implantació al nostre municipi de forma imminent. Sabem que hi ha altres dues empreses que han comprat terrenys en el polígon, però Alancar Express-Palibex és la primera. Ja tenen els terrenys, el projecte, el finançament, i estem molt contents perquè seran la primera empresa de logística que portarà creació de riquesa, llocs de treball i dinamització econòmica al Polígon Plans de La Tossa”.

El Director General d’Alancar Express-Palibex, Andrés Santiago, va donar detalls tècnics sobre la implantació de l’empresa a Montbui, va assenyalar que l’inici d’obres serà imminent “abans d’aquest estiu”, deia, i que, “en aproximadament un any esperem estar operant des de la nau de Montbui”. L’empresa, amb 15 anys d’història, i fins ara ubicada a una nau del polígon Les Comes d’Igualada, ha anat creixent i augmentant serveis i vendes durant els darrers exercicis. La construcció de la nau al polígon montbuienc s’emmarca en la voluntat de continuar augmentant quota de mercat dins el sector del transport paletitzat.