11.5 C
Igualada
Dilluns, octubre 25, 2021

El polígon de La Pedrosa de Masquefa es dota amb un nou pàrquing per a camions

L’estiu del 2019 va entrar en funcionament a Masquefa el nou pàrquing permanent per a camions ubicat al polígon industrial de La Pedrosa, al carrer la Pedrosa número 2 (al costat de la companyia de distribució de queviures Mercadona).

La infraestructura està gestionada per la Benzinera Pedrosa Center (Grup Petronieves), empresa que disposa de la concessió d’ús dels terrenys de titularitat pública on està ubicat l’aparcament. El pàrquing es troba operatiu durant les 24 hores del dia, els 365 dies de l’any, i compta amb un total de 41 places destinades a vehicles de gran tonatge. A més, també disposa d’un tancament perimetral i d’un sistema de càmeres de videovigilància amb l’objectiu de garantir la seguretat i el benestar de totes les mercaderies i de tots els usuaris que en fan ús.

La taxa per ús d’una plaça d’aparcament ha quedat fixada aquest any 2020 en 124€ (IVA exclòs) per als habitants de Masquefa. Per a més informació podeu trucar al telèfon 93 772 85 36 o enviar un correu electrònic a l’adreça mediosdepago@petronieves.com.
El Grup Petronieves, en qüestions de mobilitat, ofereix serveis per al professional del transport i estacions de servei. Per a empreses, gestiona la comercialització d’electricitat i gas natural. A més, és expert en instal·lacions domèstiques i professionals. Carburants Axoil és l’operador petrolífer del grup, especialitzat en distribució de combustibles a l’engròs des de 2006.

Una infraestructura clau per a un dels principals pols d’atracció empresarial de l’Anoia
El pàrquing per a camions ubicat a La Pedrosa –que concentra una important representació del sector industrial i logístic de Masquefa- respon a la necessitat d’ordenar el trànsit de mercaderies de la zona, la pernoctació dels vehicles i la millora de la mobilitat i els serveis del polígon, en una zona que compta amb un alta activitat diària degut a la presència de grans indústries.

Precisament, els moviments industrials i logístics de les empreses que operen a la zona i que hi tenen les fàbriques feien necessària la creació d’aquest nou pàrquing. L’espai serveix, doncs, per reordenar el sector, i de pas donar sortida a l’acumulació de camions al polígon, que aparquen de manera irregular en tota la zona.

Compartir

Més notícies

Últimes notícies

Estrena europea amb derrota

IGUALADA HC RIGAT 2 VALDAGNO 3 La pilota aturada va ser clau en l'estrena europea de l'Igualada HC Rigat. I això que els dos gols arlequinats...

El risc de rebrot puja lleugerament a Igualada però la pressió hospitalària segueix sent baixa

Ja fa més d'un mes que el risc de rebrot a l'Anoia no supera els 100 punts, que marquen un risc alt, però en...

Jorba vota àmpliament en contra del polígon industrial del Pla Director

Aquest diumenge 24 d'octubre ha tingut lloc a Jorba la consulta popular múltiple i no referendària que formulava dues preguntes: 1. Esteu d'acord que...

Georgina Gabarró també guanya la Copa Catalana de Curses Verticals i aconsegueix el doblet

Entrevista a Georgina Gabarró, corredora de curses de muntanya Georgina Gabarró ha estat la corredora revelació d’aquesta temporada de les curses de muntanya. L’esportista odenenca...

El Consell Comarcal i l’Observatori Pujalt renoven l’aliança

El Consell Comarcal de l’Anoia, l’Ajuntament de Pujalt, la Fundació Ernest Guillé i Moliné i el departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya han...
Compartir