El ple de Montbui aprova un vial que enllaçarà el nucli urbà amb la deixalleria

129

L’Ajuntament de Montbui va aprovar inicialment per Ple ordinari el passat divendres 29 de març el projecte executiu de construcció d’un nou vial per a vianants i bicicletes, d’una longitud de 600 metres i que enllaçarà la sortida sud del Nucli Urbà montbuienc fins la rotonda de la C-37 que dóna accés a la Deixalleria Municipal. Es tracta del primer tram del que ha d’acabar sent, en un futur, una via verda paral·lela a la C-37 que millori la mobilitat per a vianants i bicicletes entre el Nucli Urbà i el Nucli Antic de Montbui. El projecte ha estat realitzat per l’Estudi d’Enginyeria Vall SLP.

El punt d’inici i de connexió amb la trama urbana de Montbui és a la cantonada de la travessia urbana de la C-37z amb el carrer de Sant Jordi. El nou camí tindrà 2’5 metres d’amplada, que permetrà dividir-lo en dos carrils per a circulació de bicicletes, un per a cada sentit de la marxa. . El projecte té un pressupost de 240.000 euros.

Com va explicar l’Alcalde Teo Romero “es tracta d’una obra que va en la línia d’afavorir la connexió entre nuclis, i que començarem inicialment en aquest tram, del límit sud del Nucli Urbà, fins a l’accés a la deixalleria. L’objectiu és que aquest camí per a vianants i bicicletes ajudi a millorar la intercomunicació entre els dos principals nuclis de Montbui”.