El petit comerç de Vallbona d’Anoia ofereix un servei de compra esglaonada per optimitzar el confinament

61

El petit comerç d’alimentació i productes bàsics de Vallbona d’Anoia es suma a la situació d’excepcionalitat que viu el territori oferint un servei de compra esglaonada per evitar aglomeracions als seus espais comercials i permetre que la sortida del confinament dels ciutadans sigui el mínim possible.

Per aquest motiu han iniciat un servei d’atenció via telefònica i missatgeria instantània a través del qual els usuaris podran encarregar les seves compres i seran avisats tan bon punt la comanda estigui preparada per ser recollida.

El servei és una oferta més que es sumarà a l’horari habitual dels establiments, els quals romandran oberts per atendre el subministrament de l’alimentació i els productes bàsics de Vallbona d’Anoia. L’horari d’atenció i recollida de les comandes serà de les 9 del matí fins a dos quarts de 2 del migdia i durant la tarda, des de les 5 fins a dos quarts de 9 del vespre.
Els comerços que han presentat la iniciativa són el Supermercat Neus (644 54 69 34), el Forn Degustació (93 135 14 50), J. Sabaté Can Tiquets (93 771 90 28), la Ferreteria Jumilla Solà (93 771 82 69) i la Carnisseria Corral (93 771 82 73/686 97 88 16). Tots els comerços que presenten telèfon mòbil accepten comandes via Whatsapp.

Des de l’Ajuntament de Vallbona d’Anoia es recorda que per transportar la compra es podrà utilitzar el vehicle privat, però el seu ús estarà limitat als casos que es contempla en el marc de l’Estat d’Alarma.