El Cau Jove de La Pobla de Claramunt valora positivament les activitats realitzades durant el juliol
E

5 d'agost de 2019

La regidoria de Joventut de l’Ajuntament de la Pobla de Claramunt, a través del Cau Jove, ha organitzat durant aquest mes de juliol diverses propostes estiuenques i refrescants. Un taller de còctels o un de gelats, una sessió de cinema a la fresca o una sortida a Port Aventura Caribe Aquatic Park són algunes de les activitats en què ha pogut participar el jovent poblatà.

De tallers se’n va fer un de batuts, el dimecres 3 de juliol i al qual hi van assistir una quinzena de nois i noies. Els que van tenir més èxit van ser el de gelats, el dimecres 10 de juliol; el de còctels, el dimecres 17 de juliol, i el de broquetes de fruita amb xocolata, el dimecres 24 de juliol. A totes tres activitats hi va haver una trentena de participants. També es va fer un taller d’estampació, que va anar a càrrec del Cuqui Monkeys qui va fer un disseny que els joves van estampar a samarretes i bosses.

A més d’aquestes propostes, el dimarts 16 de juliol, es va portar a terme una activitat de marqueteria, en què els joves que hi van assistir van confeccionar rètols de fusta, amb frases i paraules. I el dimarts 23 de juliol, el jovent va poder dissenyar arracades amb fimo.

El dissabte 13 de juliol, divuit nois i noies, d’entre 11 i 16 anys, van anar a la sortida a Port Aventura Caribe Aquatic Park, on van gaudir de les piscines i dels tobogans que ofereix aquest espai lúdic. Una de les activitats que va tenir molt bona resposta va ser la sessió de cinema a la fresca, que es va fer el dijous 18 de juliol al parc de Sant Galderic. Un centenar de persones van assistir a la projecció de la pel·lícula Coco. I les activitats estiuenques del Cau Jove es van tancar el divendres 26 de juliol amb una festa galàctica i una led party.

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Et semblaria bé fer el debat electoral a la Catalunya Nord?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta