Divendres i dissabte, recollida solidària de Creu Roja a Igualada i Montbui

77

Amb l’arribada del setembre també comença el nou curs escolar i les despeses que han d’afrontar les famílies són més elevades. Per tal de donar suport a les famílies més vulnerables, la Fundació Solidaritat Carrefour i Creu Roja engeguen, per onzè any consecutiu, la companya “Tornada a l’escola solidària” amb l’objectiu de recollir donacions en forma de material escolar nou que es destinarà als infants de la comarca que més ho necessitin.

L’acte central de la campanya es durà a terme el divendres 6 i el dissabte 7 de setembre, on els voluntaris de Creu Roja estaran presents al centre comercial Carrefour de l’Avinguda Països Catalans d’Igualada en l’horari de major afluència. Allà, explicaran als clients en què consisteix aquesta iniciativa i recolliran les donacions de material escolar corresponents. En concret, es recomana que siguin: estoigs, motxilles, jocs de regles, maquinetes, bolígrafs, compassos, tisores, carpetes, llibretes, paquets de fulls paper Din A-4 o calculadores.

Una cop acabat l’acte central, la Fundació Solidaritat Carrefour farà entrega a Creu Roja d’una donació de material similar al recollit entre els clients de l’establiment, i que servirà per confeccionar els lots que s’entregaran a les famílies amb dificultats econòmiques.

Des de Creu Roja animen a tots els ciutadans a participar en aquesta iniciativa i a fer-ne difusió a les xarxes socials mitjançant l’etiqueta #tornadaescolasolidaria.

Per altra banda, el mateix dissabte 7 tindrà lloc, al poliesportiu MontAqua de Montbui, un recapte solidari d’aliments i material d’higiene personal. Aquest altre projecte solidari s’emmarca en la jornada esportiva de celebració dels 20 anys del Club Futbol Sala Montbui. En aquest cas, els productes dels quals hi ha més necessitat són: llet, Cola-Cao, llegum cuit, oli d’oliva, bolquers, tovalloletes, colònia, sabó i raspalls de dents. Les donacions es podran efectuar al llarg del dia entre les 11h i les 21h.