Dilluns es fa la primera sessió per a comerços, sobre digitalització

8 de juny de 2024

El proper dilluns dia 10 de juny arrenca la tercera edició del programa “Digitalcommerce Conca” per ajudar als comerços i restaurants de la Conca d’Òdena a digitalitzar-se. El mateix dilluns es fa una formació grupal gratuïta sobre digitalització i comerç, i el següent dilluns dia 17 la formació se centrarà en Intel·ligència Artificial aplicada al comerç.

Un cop acabades les formacions grupals s’iniciaran els acompanyaments individualitzats, valorats cadascun en 2.200 euros però totalment gratuïts per als comerciants. Consultors experts analitzaran les necessitats de cada establiment participant, i es treballaran aspectes com la presència de l’empresa a internet, l’estratègia de comunicació i màrqueting online, els canals de venda online, l’estratègia de negoci, la digitalització dels processos de gestió interna de l’empresa (CRM, ERP, etc.).
El programa “Digital Commerce Conca” va néixer l’any 2021 finançat per la Diputació de Barcelona amb l’objectiu de millorar la presència a internet i l’estratègia de negoci de comerços, restaurants i parades de mercat de la Conca d’Òdena gràcies a l’avantatge competitiu que representa l’ús de la tecnologia. Al programa hi poden participar els responsables d’establiments comercials dels set municipis de la Conca d’Òdena.

Ja estan obertes les inscripcions per a les dues sessions grupals de formació sobre digitalització i comerç gratuïtes. El dilluns 10 de juny tindrà lloc la sessió formativa “Com fer créixer el meu comerç en digital” a càrrec del consultor David Sánchez, que ajudarà els comerços a descobrir les infinites oportunitats que els negocis digitals ofereixen. Aquesta sessió explorarà casos d’èxit, tendències actuals i el potencial de creixement.

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Creus que els exiliats tornaran a Catalunya sense ser detinguts?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta