La delegada del Govern a la Catalunya Central, Laura Vilagrà, visita Jorba i Masquefa

16 de gener de 2017
La delegada del Govern a la Catalunya Central, Laura Vilagrà, ha continuat aquest dimecres amb les visites institucionals als ajuntaments de la demarcació de la Catalunya Central. Durant el matí ha visitat l’Ajuntament de Jorba i, posteriorment, el de Masquefa.
L’alcalde de Jorba, David Sánchez, amb Laura Vilagrà.

A Jorba, la delegada ha estat rebuda per l’alcalde, David Sànchez, i ha signat al Llibre d’Honor.Durant la reunió que han mantingut l’alcalde ha traslladat a la delegada diversos aspectes. En relació a l’escolarització, l’alcalde ha destacat que l’escola de Jorba és el primer centre que ofereix l’escolarització de nens d’un a tres anys, en un servei equiparable al de la llar d’infants.

També s’ha parlat d’aspectes vinculats amb els serveis socials, com el projecte del centre de dia  que han recuperat des de l’Ajuntament i s’ha demanat la concertació de places amb la voluntat que pugui continuar endavant. Altres qüestions que s’han tractat durant la trobada de la delegada amb l’alcalde són les bones comunicacions, l’arranjament periòdic de camins i el manteniment del viari públic així com l’aposta decidida a implementar el porta a porta pel que fa als residus urbans.
L’alcalde, David Sànchez, durant la reunió ha traslladat a la delegada la necessitat deconsolidar el castell de Jorba i el finançament de les obres.
Després de la visita a Jorba la delegada s’ha traslladat a l’Ajuntament de Masquefa on ha estat rebuda per l’alcalde, Xavier Boquete, acompanyat pels regidors del consistori i ha signat al Llibre d’Honor.
Laura Vilagrà acompanya de l’alcalde de Masquefa, Xavier Boquete, i el seu equip de govern.

Durant la trobada l’alcalde ha transmès a la delegada diferents aspectes. Entre ells alguns de relacionats amb les infraestructures viàries, com la petició de la connexió de la carretera B-224 amb l’autovia A-2. També, però, altres aspectes territorials vinculats al nucli de la Beguda Alta, o la petició d’una comissaria dels Mossos d’Esquadra compartida amb la zona.

Abans d’acomiadar-se, l’alcalde, Xavier Boquete, ha fet una valoració positiva de la trobada i la delegada, per la seva banda, ha explicat que tractaria tots els temes dels quals s’havia parlat per tal de trobar vies de solució.
Les visites territorials formen part de l’agenda de la delegada del Govern per poder tenir informació de primera mà dels municipis i poder gestionar aquells aspectes que siguin necessaris.
Comparteix l'article:

Deixa un comentari