10.9 C
Igualada
Dimarts, gener 25, 2022

Daniel Gutiérrez presenta la proposta socialista per Masquefa amb la vista posada al 2030

El passat dissabte Daniel Gutiérrez va fer la seva presentació com a candidat del PSC a l’alcaldia de Masquefa de cara a les properes eleccions del maig del 2019.

L’acte va contar amb la presència d’Esther Niubó, diputada socialista al Parlament de Catalunya, que en el parlament previ a la presentació de Gutiérrez, es va centrar en l’educació com a aspecte fonemental del municipalisme.

El candidat Daniel Gutiérrez va presentar el projecte ‘Masquefa 2030: un projecte de futur per fer junts’, i va desgranar alguns dels eixos bàsics de la seva acció de govern els propers anys.

Es va començar parlant de les famílies com a element fonamental de la societat masquefina i a les que cal donar suport, tant a nivell infantil i juvenil com en les persones majors. També va plantejar una acció més contundent per condicionar el mercat de l’habitatge en favor de les famílies, sobretot les més joves.

Pel que fa a la innovació, va anar lligada al desenvolupament econòmic local, a les millores dels serveis amb el programa Smart Vila, sostenibilitat energètica amb el projecte ‘Més que watts’, suport a l’emprenedoria i el comerç local, un pla de màrqueting territorial que permeti promoure el territori, i la connexió amb Europa amb el programa ‘Masquefa-UE’.

Un altre concepte utilitzat va ser el Ciutadania de Qualitat, amb l’objectiu de redreçar l’actual desequilibri territorial i posant l’accent en el futur POUM i la seguretat ciutadana i ambiental.

També es va parlar de cohesió social, amb uns eixos bàsics clars centrats en l’educació i els valors culturals i esportius.

Un últim conceptes que es va utilitzar és el de Masquefa societat viva i dinàmica, amb l’objectiu d’empoderar la societat civil davant l’acció de control sobre les entitats i col·lectius que ha efectuat els darrers governs masquefins, cercar la inclusivitat total en les accions de govern i efectuar una defensa total de la igualtat, el respecte i la llibertat.

L’acte, que va omplir la sala d’actes del Centre Tecnològic Comunitari (CTC) de Masquefa, amb la presència de gairebé 120 veïns i veïnes a més d’altres alcaldes/es i regidors/es del territori com Francisco Guisado, Noemí Trucharte o Susanna Mèrida.

Daniel Gutiérrez i l’equip dels socialistes de Masquefa valoraven de manera molt positiva l’acte i l’inici d’aquest camí que ha de portar a les eleccions municipals del 26 de maig de 2019. En paraules del candidat: ‘era necessari traslladar als veïns i veïnes de Masquefa que hi ha un projecte alternatiu a l’actual, amb les vistes posades a l’any 2030, que posa els veïns al centre de l’acció política, prioritzant els serveis, les necessitats reals i esdevenir un govern obert, transparent i proper. Penso que ho hem aconseguit i hem estat capaços de traslladar els eixos bàsics d’aquesta proposta al nombrós nombre de veïns i veïnes que ens han acompanyat ’.

Compartir

Més notícies

Últimes notícies

ProVegueria Penedès celebra l’últim debat territorial

El passat 19 de gener va tenir lloc al Vendrell, a l’Auditori del Tívoli, el quart i darrer dels debats organitzats per ProVegueria Penedès...

El CF Igualada masculí cau a Les Comes contra la Rapitenca

CF IGUALADA 1 UE RAPITENCA 2 Els igualadins arribaven a la 14a jornada amb la mentalitat de sumar la segona victòria de la setmana, després del...

Som-hi considera “històric” la creació del carril bus a la B-23 per entrar a Barcelona

El portaveu d'Igualada Som-hi a l'Ajuntament, Jordi Cuadras, celebra l’anunci fet aquesta setmana pel govern espanyol de tirar endavant el carril bus a la...

Igualada instal·la les primeres càmeres de videovigilància

L’Ajuntament d’Igualada ha instal·lat, aquest dilluns, les primeres cinc càmeres de videovigilància i control del trànsit ubicades en diversos punts de la ciutat. Aquestes...

Un detingut per intentar robar en quatre establiments durant la mateixa nit

Els Mossos d'Esquadra van detenir el passat 18 de gener un home de 38 anys com a presumpte autor de quatre robatoris amb força...
Compartir