8 de març de 2023

Comencen les obres de pavimentació de diferents carrers de Jorba

L’Ajuntament de Jorba ha començat aquest dimarts les obres d’arranjament i pavimentació de vials urbans de Jorba així com la millora del subministrament d’aigua. Les actuacions previstes tindran una durada aproximada de 6 setmanes i afectaran els carrers Castell, Major, Nou, Roser, Call, de la Sort i de les Eres, la Carretera vella i l’avinguda Canaletes del nucli de Jorba; els carrers Major i Moreres del barri de Sant Genís i l’accés al Pla de Torruella.

L’actuació, que inclou gran part dels vials del municipi, comportarà una millora de la capa de rodolament de la calçada i s’afegiran cinc passos elevats de vianants, que actuaran alhora d’elements reductors de la velocitat dels vehicles, per tal de millorar-ne la seguretat.

Es preveu que les afectacions als diferents carrers siguin de la mínima durada possible (unes 48 hores) i la senyalització vertical indicarà amb suficient antelació amb l’objectiu de minimitzar els efectes sobre el trànsit i la circulació. L’Ajuntament demanà als veïns que tinguin en compte els diferents dies d’actuació indicats als senyals per tal que puguin planificar els accessos d’entrada i sortida als habitatges.

Les obres que ja s’han iniciat actuen primerament al tram del rec i la xarxa d’aigua potable del carrer del Call, al sector entre el Safareig i l’avinguda de Canaletes. Així, a partir d’aquest dimecres dia 8, el primer carrer amb restriccions de trànsit serà el mateix carrer del Call. A banda dels treballs d’asfaltat, les obres permetran renovar els serveis d’aigua, que inclou el pas d’aigua de rec i el subministrament d’aigua de boca, per tal de millorar el subministrament i augmentar el seu rendiment d’aquest cada vegada més escàs recurs.

Comparteix l'article:

Comenta aquest article:

L'Enquesta

Creus que el violador d'Igualada acabarà complint els 35 anys de condemna?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta