El dissabte 28 de setembre tindrà lloc la Diada de Sant Miquel, organitzada pel Ball de Sant Miquel i els Diables, d’Igualada. Serà la novena edició i, amb l’objectiu de donar a conèixer els balls de diables tradicionals del país, també hi participaràn com a balls convidats el Ball de Diables de la Llacuna i el Ball de Diables de l’Arboç. L’acte consistirà en un correfoc i un sopar popular amb música del grup Filibusters.
El correfoc començarà a un quart de 9 del vespre a la Plaça Plaça Sant Miquel i continuarà pel carrer Sant Roc, carrer Sant Sebastià, Plaça de la Creu, Carrer Nou, Plaça del Pilar i carrer del Born per acabar amb les enceses de lluïment i l’encesa conjunta dels tres balls a la Plaça de l’Ajuntament. A partir de les 10 del vespre hi haurà un sopar popular amb música del grup Filibusters al Pati del Museu de la Pell d’Igualada. Els tiquets pel sopar s’han de comprar anticipadament al local del Barri de Xauxa, al Casal Popular d’Igualada, El Foment o al Cafè de l’Ateneu Igualadí. El sopar serà gentilesa del restaurant MenjaB. La diada es fa també amb el suport de Fruites Mendez, IGEASA i Acústic Anoia.
Presentació de la Cervesa Miquelet
En el marc de la Diada de Sant Miquel, l’entitat igualadina ha aprofitat l’ocasió per presentar en societat la cervesa artesana “Miquelet”, produïda conjuntament amb la cervesera local Els Minairons. Aquesta cervesa, sense filtrar ni pasteuritzar, està elaborada amb pale ale, llúpol, flocs de civada i malta de blat fumat, ingredients que li aporten el toc característic i evocador d’un ball de diables. L’acte de presentació va ser el passat dijous 19 de setembre a la Benzinera on també se’n va poder fer un tast.