Aquest divendres, Festival Jazz Miralles, que combina la bona música amb el vi i la natura

31 d'agost de 2022

Aquest divendres, a les 8 de la tarda, comença el Festival Jazz Miralles amb l’actuació de The Groovin’Septet format per Núria Quilez, Omar Olmedo, Lluc Torras, Ramon Sala, David Oliva i Bartomeu Enric, tots ells alumnes del Conservatori de Musica d’Igualada. A continuació, l’igualadí afincat a Barcelona, Jaume Llombart Jorba, presentarà el seu darrer treball Constantunes. La sessió de jazz del divendres inclou un petit refrigeri a la mitja part.

L’endemà dissabte, a les 7 de la tarda, hi haurà l’actuació de Quintet Plus format per Benet Palet a la trompeta, Toni Solà, saxo tenor, Roger Mas al piano, Marc Cuevas al contrabaix, Aldo Caviglia a la bateria i amb la veu de la cantant Celeste Alies. Durant aquesta sessió es farà un tast de vi de proximitat per a gaudir de la música, la companyía i el bon vi, en un entorn natural.

Les entrades per als dos dies es poden adquirir a travès d’internet entrapolis.com al preu de 7 euros. Si us aboneu als dos dies, nomès se’n pagaran 10 i l’aforament és limitat.

Aquesta és la quarta edició d’un Festival que porta la bona música de jazz a Miralles, un dels poblets més petits i especials de l’Anoia

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Creus que els partits polítics arribaran a un acord per formar govern o es repetiran eleccions?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta