Aquest divendres comença el Correllengua a Montbui

17 d'octubre de 2019

Durant aquesta setmana es duen a terme a Montbui les diferents activitats del Correllengua 2019, conjunt de propostes adreçades a promoure la llengua catalana com a element de cultura i com a transmissora de valors i llibertats.

Les activitats començaran aquest divendres 18 d’octubre a partir de dos quarts de sis de la tarda a la Biblioteca Mont-Àgora amb una visita guiada a l’exposició “Pere Calders: l’essència mágica de les coses”, i també amb una lectura de textos de l’autor. Mitja hora més tard, també a la Biblioteca montbuienca, donarà inici un espectacle per al públic familiar que porta per títol “Raspall i altres contes de Pere Calders”, a càrrec d’Assumpta Mercader.

L’endemà dissabte, a partir de dos quarts de nou del vespre, a l’Ateneu Cultural i Recreatiu del Nucli Antic tindrà lloc l’encesa de la Flama i la lectura del tradicional Manifest del Correllengua. A partir de les nou del vespre donarà inici el tradicional Sopar i també una Glosa, a càrrec del grup “Cor de Carxofa”. Les glosadores seran Marta Gispert i Ferriol Macip, amb música de Marcel Marimon. A l’Ateneu hi haurà servei d’entrepans freds i calents per commemorar aquests actes.

Paral·lelament, i també dins de la celebració del Correllengua, des del passat dia 14 i fins el 19 d’octubre tindrà lloc a l’espai d’exposicions de la Biblioteca Mont-Àgora la mostra “Pere Calders: l’essència màgica de les coses”. Es pot veure una mostra amb aquells fets més rellevants de la vida i l’obra de’n Calders.

Les activitats del Correllengua 2019 a Montbui estan organitzades per la Coordinadora d’Activitats per la Llengua (CAL), l’Ateneu Cultural i Recreatiu i Assemblea.CAT

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Creus que els exiliats tornaran a Catalunya sense ser detinguts?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta