10.8 C
Igualada
Divendres, 8 desembre 2023

Un article de

Aquest dissabte torna el Festival Anoia Folk al Castell de Claramunt
A

Publicitat

El festival que normalment es feia al mes de juliol, l’Anoia Folk, es reprogramarà per demà dissabte dia 5 de setembre, amb totes les mesures i garanties per tal de fer un concert segur.

A les 21,15 h, la Mònica Torra explicarà contes i llegendes de castells, prínceps i princeses. La Mònica es dedica a explicar contes des del 2003. Es va inspirar a les seves classes de música pels més petits, va descobrir que els contes l’ajudaven moltíssim a ensenyar.

A les 22 h hi haurà  rock d’autor amb Eduard Canimas, que presenta els temes del seu disc “Un Pam de Net”, música elèctrica i rockera per anar-nos enlairant a zones de calma i més subtils. Aquest nou treball està fet de deu cançons com deu esglaons per tal que, mentre els vas pujant, potser també t’ajudin a buidar la maleta, et puguis sentir més bé, més lleuger i potser també puguis connectar amb racons profunds de tu mateix, de tu mateixa. Eduard Canimas – veu i guitarra; David Ibáñez – guitarres elèctriques, banjo, ukulele – lap steel; Xavier Grau – baix elèctric; Jaume Catà – bateria i percussions.

El preus del concert són de 5€ a partir de 13 anys i de 0-12 anys: Gratuït. Carnet Jove: 50% de descompte. En aquesta ocasió la venda es farà anticipada per internet a partir del 2 de setembre a les 9 h a aquest enllaç per evitar cues i amb aforament limitat.

Entrades nominals, i sense servei de bus i bar
Cada entrada necessitarà el nom de la persona assistent i un correu electrònic de contacte en el moment de la compra online. Es podran comprar per agrupacions en taules de 5-7 o de 2-4 persones, sempre que siguin membres de la unitat de convivència o d’afinitat. Hi haurà seients individuals separats d’ 1,5 m i taules a 2 m. Serà obligatori l’ús de mascareta per als accessos, durant el concert i les sortides del recinte del Castell de Claramunt. Tots els assistents hauran de romandre al seu seient en tot moment i els espais del castell estaran tancats, excepte el servei de WC.

En cas de voler ballar, es farà només des de la cadira i sense desplaçament. L’entrada i la sortida caldrà fer-les esglaonades mantenint la distància de 2m. Caldrà netejar-se les mans amb gel hidroalcohòlic a l’entrada del concert.

Com sempre, el lloc del festival és el magnífic Castell de Claramunt, que es troba només a 20 minuts a peu. Per evitar riscos de contagi aquest any no hi haurà servei d’autobus ni de bar. Les persones amb dificultats de mobilitat o minusvalia poden contactar amb l’organització a anoiafolk@gmail.com.

Qui vulgui sopar, serà de de carmanyola, per tant, cadascú haurà de portar el seu menjar i beguda. El concert està organitzat per l’Associació Cultural la Llobreia amb el suport de l’Ajuntament de la Pobla de Claramunt.

Compartir
Publicitat
Més notícies:

L’enquesta

el + llegit

Més notícies