14.9 C
Igualada
Divendres, 1 desembre 2023

Un article de

Aquest dissabte, el Castell de Claramunt serà escenari del 23è Anoia Folk
A

Publicitat

Aquest dissabte 20 de juliol arriba de nou el festival Anoia Folk, i com cada any, amb la posta de sol arriba la programació per a públic familiar. A les 20:30h es podrà gaudir amb l’espectacle d’animació El Ritme de l’alegria, un espectacle que presenten el grup Can Cantem, tres musics d’Igualada a dalt de l’escenari amb ganes de fer moure els petits i els grans a ritme de la seva música. Es una proposta molt participativa i amb un directe molt animat, combinant en cada cançó 3 instruments i 3 veus.

A les 22 h es presentarà una formació de Folk americà, Irene et François, que dona nom a un projecte musical creat a Barcelona, de la mà d’Irene DesBleux i François Masson. El duo, profundament inspirat per les peces més clàssiques del folk americà s’obre pas oferint amb la seva música, una mirada al passat i un so que no té d’artificis. Les seves composicions, harmonitzades a dues veus i construïdes amb puntejos a cavall del Folk i del Bluegrass americà, tenen com úniques ambicions crear bellesa i transportar a l’oient allà on la melodia el porti.

A les 23h, es donarà pas als clàssics Menais a Truà, una formació inèdita que es va crear l’any 1999 amb Cris Juanico (Ja t’ho diré), Toni Xuclà i Juanjo Muñoz (Gossos) que decideixen trobar-se per tocar junts i oferir 5 concerts. L’èxit d’aquests concerts cristal·litza en la gravació d’un CD en directe al teatre de Bescanó. Al darrer dels 5 concerts decideixen continuar i demanen al públic que siguin ells els que els hi posin nom. D’aquí surt el nom: Menaix a Truà.

Els preus són de 8€ per a majors de 16 anys; 2€ per joves entre 6 i 15 anys i gratuït pels menors de 6 anys. També es pot gaudir d’un 50% de descompte amb el carnet jove i un preu especial de 5€ pels socis d’Òmnium Cultural.

Compartir
Publicitat
Més notícies:

L’enquesta

el + llegit

Més notícies