Recomanen a la població de Capellades que no surti al carrer i tanqui finestres per l’incendi a Vallbona d’Anoia
R

2 d'agost de 2015

Captura de pantalla 2015-08-02 a la(s) 20.20.58.png

A les 17.25 hores d’aquesta tarda els Bombers de la Generalitat han rebut l’avís d’un incendi en una empresa dedicada a la gestió de residus industrials del municipi de Vallbona d’Anoia. La planta, de l’empresa Tradebe Vallbona, està ubicada a la zona de Can Manel, al costat de la carretera B-224, entre Vallbona d’Anoia i Capellades.
Ara mateix hi treballen 20 dotacions terrestres (catorze vehicles d’aigua i sis vehicles lleugers de comandament) i un helicòpter bombarder de Bombers. L’incendi crema amb intensitat i la fumera que desprèn el foc s’ha intensificat. Les prioritats de l’actuació dels Bombers han prioritzat treballar mes activament en els sectors més sensibles de l’incendi per evitar que aquest afecti la zona boscosa de l’exterior del recinte i la maquinària pesant de l’empresa.
Per raons de seguretat, el Cos de Bombers de la Generalitat ha recomanat a la població de Capellades, especialment als col·lectius mes sensibles com són els infants i la gent gran, que fins a nou avís romanguin a l’interior dels edificis.
Una ambulància del Sistema d’Emergències Mèdiques  i vuit patrulles de els Mossos d’Esquadra també s’ha desplaçat fins al lloc. També treballen en aquest incendi la Policia Local dels municipis de la zona.
Comparteix l'article:

L'Enquesta

Llegeixes els llibres que et regalen per Sant Jordi?