Els Polígons dels Plans seran promocionats per empreses de transport arreu d’Espanya i Europa

111

Poligons publicitat juliol 2016 2L’Associació Polígons dels Plans va presentar dissabte les línies d’una nova campanya de publicitat dinàmica d’abast europeu. Amb la complicitat de diferents agències de transports associades a l’entitat, han previst serigrafiar més d’una vintena de camions que portaran la imatge i la marca dels Polígons dels Plans per tota Catalunya, Espanya i Europa.

Ramon Felip, president de l’Associació Polígons dels Plans, explica que aquesta campanya permetrà promocionar els polígons d’una manera diferent. Agraeix a les empreses de transport el seu compromís perquè durant un any els seus camions lluiran aquesta imatge, en català, castellà o anglès, depenent de la ruta que facin.

L’entitat va fer una presentació pública d’aquesta campanya el passat dissabte 16 de juliol, a l’aparcament del Centre d’Innovació Anoia. A l’acte hi van participar els alcaldes dels quatre municipis dels Polígons dels Plans: Vanesa González de Vilanova del Camí; Francisco Guisado d’Òdena; Santi Broch de La Pobla de Claramunt i Teo Romero de Santa Margarida de Montbui.