Neixen les JERC a La Pobla de Claramunt

56

foto_jercpobla.png

Les Joventuts d’Esquerra Republicana de Catalunya Anoia han constituït una nova secció local al municipi de La Pobla de Claramunt. El seu portaveu, Jordi Puiggròs, destaca que la motivació del grup és “canviar la situació d’inactivitat política juvenil que actualment hi ha al municipi”. A més, també considera que “el treball per la nostra joventut és una tasca vital per assegurar un futur satisfactori” i que tenen ganes “d’implicar-se pel poble i pel país”.
D’altra banda, des de les JERC La Pobla de Claramunt, també deixen clar que el fet que 3 dels seus membres formin part de les llistes d’ERC a La Pobla de les properes eleccions municipals els permet treballar “des d’una perspectiva política més real i directa”. El grup es mostra convençut que portaran a terme activitats i accions “en tots aquells àmbits on puguem aportar i col·laborar per contribuir a fer un país més lliure i just”.
A l’acte de constitució d’aquesta nova secció local hi van assistir la portaveu comarcal, Gemma Marsal i el portaveu local de JERC Igualada, David Prat. Tots dos fan una molt bona valoració del naixement de JERC La Pobla de Claramunt ja que creuen que això contribueix a “la consolidació i extensió de les JERC a la comarca de l’Anoia, sumant la secció local de La Pobla a la d’Igualada i Piera”.
L’organització de la secció local de les JERC La Pobla de Claramunt està formada pels membres següents: Jordi Puiggròs (portaveu), Joan Viscarro (secretari d’organització), Susanna Puiggròs (secretària de finances) i Sílvia Vilchez (vocal).