L’Obra Social “la Caixa” destina més de 26.000 euros a l’Anoia per a la vulnerabilitat alimentària

98
Esglesia parroquial Sant Pere Masquefa - Foto Mª Alba Flickr - La Veu de l'Anoia - VeuAnoia.cat
Esglesia parroquial Sant Pere Masquefa

L’Obra Social “la Caixa” destina aquest any 1.158.000 euros a parròquies de la província de Barcelona, dels quals 26.127 euros ajudaran a garantir una alimentació bàsica als usuaris del banc dels aliments de les parròquies de l’Anoia. L’entitat assegura voler reafirmar així el seu compromís social atenent famílies en risc d’exclusió social de la zona.

Amb l’acord, la Parròquia de Santa Maria de Piera, el Grup d’ajuda de la Comunitat Cristiana Caputxins i la Parròquia de Sant Pere de Masquefa reben una nova empenta per tal de continuar amb l’objectiu de cobrir les necessitats bàsiques i pal·liar noves situacions de pobresa i d´exclusió social de la població.´

Aquesta col·laboració permetrà adquirir productes frescos (pollastre, ous, fruites, verdures, peix…) i menjar sec per a les persones en situació de vulnerabilitat. A més a més, en alguns dels casos, ajudarà a comprar productes d’higiene i d’alimentació per nadons, mantenir l’estoc d’aliments bàsics (oli, llet…), i en l’adequació d’espai per l’emmagatzematge de les donacions de productes, roba o d’altres estris.

Les famílies detectades amb vulnerabilitat alimentaria pels equips dels serveis socials municipals, Càrites i/o Creu Roja rebran aquest suport a l’alimentació; de la mateixa manera, que també el rebran famílies que s’adrecen directament als propis bancs d’aliments de les parròquies.

(Foto: Mª Africa/Flickr)