Em dic Edgar Castaño, tinc trenta-quatre anys, vaig néixer a Igualada, tot i que ara, per feina visc a Badalona, però espero poder tornar a la meva ciutat aviat.
Soc copropietari, juntament amb l’Oriol Burzon de la Llacuna, de la cervesera artesana @Recbrew. Quan tenia divuit anys vaig descobrir que es podia fabricar cervesa a casa, homebrewers, que en diuen els americans.
Gràcies als meus pares, que em van regalar el meu primer kit per fabricar cervesa, em vaig poder endinsar en aquest fascinant món. Des de llavors, cada cop que podia, ocupava la cuina de casa per elaborar tota mena de cerveses diferents, i la meva família i amics patien les conseqüències.
La meva passió per la cervesa em va portar a treballar pel primer restaurant amb cervesa artesana de Catalunya, el Mosquito de Barcelona, on vaig poder aprendre que la cervesa, igual que el vi, és un bon acompanyant per qualsevol plat i podem trobar-hi mil i una maneres de maridar-la amb el menjar.
Finalment, després de molts anys treballant en diversos sectors de la cervesa artesana a Catalunya , ara fa cinc anys, amb l’Oriol vam decidir portar el nostre hobby al següent nivell, i el març del 2019 fundàvem la cervesera Rec Brew. Cinc anys després, hem portat aquesta petita cervesera igualadina a estar present a tot el país, així com a la resta de la península i també a altres països com França, Holanda, Portugal i Irlanda.
La notícia que m’agradaria llegir a La Veu de l’Anoia i Veuanoia.cat és…
«Torna la indústria a Igualada, i especialment al barri del Rec, amb petits projectes d’emprenedors de la ciutat»