Humans de l’Anoia: Sergi Vallès

23 d'octubre de 2020

SERGI VALLÈS

Els meus pobles són aquells que trepitjo amb el cor, l’Escala i Tous. Fa 20 anys que soc actor i com a tal he tocat tots els camps que l’envolten així com també els que no però que m’han fet feliç.

A Tous he estat al capdavant del Festival de Llegendes de Catalunya durant 10 anys, un projecte tan petit com immens. Completo la vida amb la Nídia, la Rita i l’Aretha, tres dones que m’ensenyen allò que no aprenc de les ensopegades. Per cert, si caic, m’aixeco, m’agrada mirar la pedra que m’ha fet caure i decidir si me la quedo o l’aparto (és com de manual d’autoajuda però és així).

La notícia que m’agradaria llegir a La Veu de l’Anoia i Veuanoia.cat és…
”Les arts escèniques entren de ple en l’educació del nostre país, al costat de la plàstica i la música”. Estic convençut que les arts ens formen integralment com a persones i gestionaríem millor les emocions.

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Creus que, amb les últimes pluges, caldria afluixar les restriccions per sequera?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta