15.3 C
Igualada
Saturday, February 4, 2023

Humans de l’Anoia: Ramon Vallès Brossa

RAMON VALLÈS BROSSA

Nascut a Piera l’any 1966, i adoptat a Igualada quan de ben petit ja estudiava a Can Colapi en règim d’internat… Allò era “canyeru”.
Casat amb la Margarita des de 1999, i amb tres fills. El Ramon de 17, la Marina de 15, i la Natàlia de 13. Això també és “canyeru”. Ells tres són el meu repte. La meva feina, tota una VOCACIÓ, amb majúscules. Pilot de línies aèries, exercint com a comandant a la companyia Iberia. El màxim objectiu, l’excel·lència en l’exercici diari. Les meves aficions, tot allò que tingui relació amb l’esport al aire lliure en un entorn muntanyenc, i si és possible, en companyia de la meva dona i els meus fills.

La notícia que m’agradaria llegir a La Veu de l’Anoia i Veuanoia.cat és…

“Igualada, torna a ser aquella ciutat que en el passat, tothom volia IMITAR, però ningú podia IGUALAR.” La crisi, i la mala gestió dels diferents equips polítics de la ciutat, han deixat un panorama econòmic trist i gris.
L’Ajuntament no ha estat capaç o no ha volgut liderar una política de control de despeses, s’han endeutat fins les orelles, i l’única solució imaginativa ha estat pujar els impostos. El resultat: comerços tancats per l’ofegament fiscal, i famílies que obligades a pagar elevadíssims impostos, han perdut capacitat d’estalvi.
Així, difícilment tornarem a tenir la Igualada que ens mereixem, i que ningú, ni tan sols voldra imitar, i molt menys, igualar.”

Compartir

Més notícies

A propòsit del 24 de gener, dia de Sant Francesc de Sales, Patró dels Periodistes

Aquest 24 de gener se celebrava el dia de Sant Francesc de Sales, Patró dels Periodistes, amb un ofici religiós, a la parròquia de...

“Els grans temes i els grans fets és millor desenvolupar-los a partir d’una única idea”

Entrevista a Paco Poch, productor de “Sis nits d’agost”, millor pel·lícula per a televisió als XIV Premis Gaudí El productor de cinema igualadí Paco Poch...

Vallbona promociona la gimcana virtual dels bandolers

L’Ajuntament de Vallbona d’Anoia està promocionant la gimcana virtual ‘Bandolers a la recerca del tresor’ a mitjans catalans de gran tirada com Descobrir Catalunya...

Últimes notícies