Humans de l’Anoia: Ramon Vallès Brossa

482

RAMON VALLÈS BROSSA

Nascut a Piera l’any 1966, i adoptat a Igualada quan de ben petit ja estudiava a Can Colapi en règim d’internat… Allò era “canyeru”.
Casat amb la Margarita des de 1999, i amb tres fills. El Ramon de 17, la Marina de 15, i la Natàlia de 13. Això també és “canyeru”. Ells tres són el meu repte. La meva feina, tota una VOCACIÓ, amb majúscules. Pilot de línies aèries, exercint com a comandant a la companyia Iberia. El màxim objectiu, l’excel·lència en l’exercici diari. Les meves aficions, tot allò que tingui relació amb l’esport al aire lliure en un entorn muntanyenc, i si és possible, en companyia de la meva dona i els meus fills.

La notícia que m’agradaria llegir a La Veu de l’Anoia i Veuanoia.cat és…

“Igualada, torna a ser aquella ciutat que en el passat, tothom volia IMITAR, però ningú podia IGUALAR.” La crisi, i la mala gestió dels diferents equips polítics de la ciutat, han deixat un panorama econòmic trist i gris.
L’Ajuntament no ha estat capaç o no ha volgut liderar una política de control de despeses, s’han endeutat fins les orelles, i l’única solució imaginativa ha estat pujar els impostos. El resultat: comerços tancats per l’ofegament fiscal, i famílies que obligades a pagar elevadíssims impostos, han perdut capacitat d’estalvi.
Així, difícilment tornarem a tenir la Igualada que ens mereixem, i que ningú, ni tan sols voldra imitar, i molt menys, igualar.”