34.8 C
Igualada
Diumenge, agost 14, 2022

Humans de l’Anoia: Paula Arias Botero

PAULA ARIAS BOTERO

La frase que més m’agrada i em defineix és la que em va dir la meva àvia, Marina Serna Aristizábal fa molts anys: “Donde fueres, haz lo que vieres”, gaudeix i viu de tot el que fas i del que t’envolta.

Fa 20 anys que visc a Igualada, i 19 anys que em vaig enamorar d’un català. Em vaig quedar per amor, i tinc una catalaneta de 9 anys que em fa estimar cada vegada més aquesta terra.

Des del 2005 treballo a la Unió Empresarial de l’Anoia, i com a gerent i Secretària General ja fa 7 anys. M’agrada contribuir al canvi i millora de la nostra societat, i per això una de les meves grans passions és la meva feina des d’on puc ajudar a generar un ecosistema empresarial favorable a l’Anoia. M’agrada el fet de poder analitzar com puc ajudar al territori i a la seva gent a través de les accions i projectes que desenvolupem des del món empresarial. M’agrada el meu dia a dia, perquè em permet compartir amb gent compromesa, gent emprenedora, i gent que s’estima el seu territori.

Estic envoltada de gent generosa, gent que vol contribuir amb el canvi, amb l’evolució i revolució per la seva terra; i em sento feliç de formar-ne part.

La notícia que m’agradaria llegir a La Veu de l’Anoia i Veuanoia.cat és…
“L’Anoia es converteix en un hub del talent”
Poder ser un territori on tothom vulgui viure, estudiar i treballar, on tothom vulgui cooperar. Perquè la seva influència, pot ser tan gran que pot convertir a l’Anoia, en una comarca on les empreses es vulguin instal·lar, on l’AAPP posarà el focus i es podran desenvolupar infraestructures i millora de mobilitat, i on tindrem una capital amb serveis i atractiva.

Compartir

Més notícies

Últimes notícies

La Torre que volem

Com cada any, el període estival dona temps per a fer reflexions. En el meu cas, i ja que estem treballant en el programa...

La Llosa del Cavall, la garantia de l’abastament d’aigua per Igualada

L’any 1926 el General Vives, en la seva coneguda conferència, ja advertia que els dos reptes principals pel futur d’Igualada eren el desenvolupament del...

La Coral de Santa Maria va solemnitzar la missa dominical retransmesa per TVE-2

Amb la participació coral en la missa de TVE-2 de diumenge passat 7 d’agost, a Sant Cugat del Vallès, la Coral de Santa Maria...

L’editorial: Solidaritat energètica

Europa es prepara per un hivern de penúries. La sequera i la guerra a Ucraïna ha generat una sèrie de situacions que afecten greument...

Guerres i meteorologia

Enmig d’una llarga onada de calor descansem de dades i rècords parlant de conflictes i meteorologia. Està clar que les guerres no són desitjables. Les...
Compartir