Humans de l’Anoia: Paula Arias Botero

391

PAULA ARIAS BOTERO

La frase que més m’agrada i em defineix és la que em va dir la meva àvia, Marina Serna Aristizábal fa molts anys: “Donde fueres, haz lo que vieres”, gaudeix i viu de tot el que fas i del que t’envolta.

Fa 20 anys que visc a Igualada, i 19 anys que em vaig enamorar d’un català. Em vaig quedar per amor, i tinc una catalaneta de 9 anys que em fa estimar cada vegada més aquesta terra.

Des del 2005 treballo a la Unió Empresarial de l’Anoia, i com a gerent i Secretària General ja fa 7 anys. M’agrada contribuir al canvi i millora de la nostra societat, i per això una de les meves grans passions és la meva feina des d’on puc ajudar a generar un ecosistema empresarial favorable a l’Anoia. M’agrada el fet de poder analitzar com puc ajudar al territori i a la seva gent a través de les accions i projectes que desenvolupem des del món empresarial. M’agrada el meu dia a dia, perquè em permet compartir amb gent compromesa, gent emprenedora, i gent que s’estima el seu territori.

Estic envoltada de gent generosa, gent que vol contribuir amb el canvi, amb l’evolució i revolució per la seva terra; i em sento feliç de formar-ne part.

La notícia que m’agradaria llegir a La Veu de l’Anoia i Veuanoia.cat és…
“L’Anoia es converteix en un hub del talent”
Poder ser un territori on tothom vulgui viure, estudiar i treballar, on tothom vulgui cooperar. Perquè la seva influència, pot ser tan gran que pot convertir a l’Anoia, en una comarca on les empreses es vulguin instal·lar, on l’AAPP posarà el focus i es podran desenvolupar infraestructures i millora de mobilitat, i on tindrem una capital amb serveis i atractiva.