9 C
Igualada
Diumenge, desembre 5, 2021

Humans de l’Anoia: Paula Arias Botero

PAULA ARIAS BOTERO

La frase que més m’agrada i em defineix és la que em va dir la meva àvia, Marina Serna Aristizábal fa molts anys: “Donde fueres, haz lo que vieres”, gaudeix i viu de tot el que fas i del que t’envolta.

Fa 20 anys que visc a Igualada, i 19 anys que em vaig enamorar d’un català. Em vaig quedar per amor, i tinc una catalaneta de 9 anys que em fa estimar cada vegada més aquesta terra.

Des del 2005 treballo a la Unió Empresarial de l’Anoia, i com a gerent i Secretària General ja fa 7 anys. M’agrada contribuir al canvi i millora de la nostra societat, i per això una de les meves grans passions és la meva feina des d’on puc ajudar a generar un ecosistema empresarial favorable a l’Anoia. M’agrada el fet de poder analitzar com puc ajudar al territori i a la seva gent a través de les accions i projectes que desenvolupem des del món empresarial. M’agrada el meu dia a dia, perquè em permet compartir amb gent compromesa, gent emprenedora, i gent que s’estima el seu territori.

Estic envoltada de gent generosa, gent que vol contribuir amb el canvi, amb l’evolució i revolució per la seva terra; i em sento feliç de formar-ne part.

La notícia que m’agradaria llegir a La Veu de l’Anoia i Veuanoia.cat és…
“L’Anoia es converteix en un hub del talent”
Poder ser un territori on tothom vulgui viure, estudiar i treballar, on tothom vulgui cooperar. Perquè la seva influència, pot ser tan gran que pot convertir a l’Anoia, en una comarca on les empreses es vulguin instal·lar, on l’AAPP posarà el focus i es podran desenvolupar infraestructures i millora de mobilitat, i on tindrem una capital amb serveis i atractiva.

Compartir

Més notícies

Últimes notícies

La campanya “Figues i Ous” se centra en la informació dels mètodes anticonceptius i de protecció

Com cada any, el departament de Sanitat i Salut Pública i el departament de Joventut de l’Ajuntament d’Igualada posen en marxa la campanya de...

Carta oberta a Pablo Casado

En el seu intent d’anar encara més a la dreta, diu bajanades cada vegada que li posen un micròfon al davant. Habitualment m’hi faig...

Montbui demana la reobertura completa de l’atenció sanitària al CAP

El ple ordinari de novembre de l’Ajuntament montbuienc va aprovar, per unanimitat de tots els grups polítics representants en el consistori, una moció per...

La reconversió cap a les renovables necessita el lideratge del Govern

Ja fa uns mesos que a la nostra comarca, com d’altres, creix el neguit davant les notícies que una nova línia de Molt Alta...

Premi de Fotografia Procopi Llucià, Igualada 2021; o quan la Fotografia és Cultura

El passat diumenge, 21 de novembre, el Teatre Municipal l’Ateneu va acollir una nova edició dels Premis Ciutat d’Igualada, que fomenten i reconeixen la...
Compartir