21.6 C
Igualada
Dilluns, juny 21, 2021

Humans de l’Anoia: Oriol Càlichs, cuiner, graller,diable i ratafiaire

La notícia que m’agradaria llegir a La Veu de l’Anoia…

La Confraria de la Vinyala, l’Associació Gastronòmica Vadefoodies signen un conveni de col·laboració amb el Gremi d’hostaleria i Turisme de l’Anoia (GHITA) per potenciar la visibilitat als restaurants dels productes de l’Anoia.

Ja estan preparant la Setmana del Cigronet de l’Alta Anoia, sense deixar d’organitzar la Fira de la Vinyala a Òdena, el Va de Mercat i el Vadefoodies (jornades gastronòmiques ja consolidades a la comarca). A part estan estudiant organitzar unes jornades gastronòmiques al voltant de la carn de poltre juntament amb la botiga de Cal Fum d’Igualada.

D’aquesta manera pretenen potenciar el Gremi d’Hostaleria, promocionar els productes elaborats a la comarca i que els restaurants de l’Anoia els treballin, i atraure turisme gastronòmic d’altres comarques.

Salut i visca la Teca!

Compartir

Més notícies

Últimes notícies

L’Igualada Mentoring tindrà 2a edició després de l’èxit de la primera

L’auditori del Museu de la Pell ha acollit l’acte de cloenda de l’Igualada Mentoring, un programa organitzat per l’Ajuntament d’Igualada i la Unió Empresarial...

Augmenten els assalariats a l’Anoia, però baixa el nombre de llocs de treball

L’Anoia va tancar el mes de març amb 33.740 llocs de treball (afiliacions a la Seguretat Social segons seu de l’empresa al règim general...

L’editorial: Dormitori

Fa un parell d’anys llargs es publicava un article -de l’economista local Xavier Canalis- en el diari digital Eix Diari del Garraf. Un extracte:...

Homenatge de l’AFA Dolors Martí a Rosa Montrabeta

Divendres, 11 de juny, l’AFA de l’escola Dolors Martí i Badia va retre homenatge a la Rosa Montrabeta per haver estat la primera directora...

Deu cellers presenten la primera Guia Enoturística de l’Anoia

Un total de deu cellers, set d’ells de l’Anoia, han presentat aquesta setmana la primera edició de la Guia Enoturística de l’Anoia, una iniciativa...
Compartir