14.1 C
Igualada
Dimarts, desembre 7, 2021

Humans de l’Anoia: Olga Jiménez Muntané

OLGA JIMENEZ MUNTANÉ

Després d’escoltar els Beatles per primera vegada, vaig començar la carrera de guitarra a l’Escola de Música, que vaig finalitzar al Liceu. Vaig fer incomptables actuacions com a cantautora i cantant de jazz. Em vaig dedicar a la docència i vaig ser cantant de l’Orquestra Nocturna cinc temporades, un fet decisiu perquè l’altre cantant, el Martí, va resultar ser l’home de la meva vida.

Vaig ser columnista d’opinió de la Veu des dels 17 fins als 27 anys.
Un caràcter emprenedor, un gran desig de llibertat i la recerca d’una oportunitat il·limitada em van portar a iniciar el meu negoci com a Consultora de Bellesa de Mary Kay.

Actualment lidero un equip de 3000 professionals i fa 5 anys que soc Empresària Nacional. M’apassiona el que faig. El meu motor és guiar les persones perquè puguin construir una gran carrera a través de l’exemple, els valors, el suport, la flexibilitat, la formació i la confiança en si mateixes. L’èxit de l’empresa del segle XXI ha de ser la suma dels èxits individuals de tots els qui la formen.

La notícia que m’agradaria llegir a La Veu de l’Anoia i Veuanoia.cat és…
M’agradaria molt llegir que s’ha eliminat l’escletxa salarial entre homes i dones i que ha augmentat l’emprenedoria femenina. També que per fi ha arribat la cura contra el càncer i, per descomptat, que ja es disposa d’una vacuna i d’un tractament eficaços per a la covid-19.

Compartir

Més notícies

Últimes notícies

Calendari solidari per als veïns i veïnes de La Pobla

Per segon any consecutiu, l’ajuntament de la Pobla de Claramunt felicitarà el Nadal a les veïnes i veïns del municipi amb un calendari solidari...

Vilanova es reincorpora al Cicle de passejades per a la gent gran

Vilanova del Camí torna a participar aquest any del Cicle de Passejades de la Diputació de Barcelona després d’un any d’aturada per la pandèmia....

Tous aprova un pressupost per al 2022 i manté els impostos congelats

L’Ajuntament de Sant Martí de Tous ha aprovat els pressupostos municipals per a l’any 2022 per un valor de més d'1,5 milions d'euros. En...

Primera victòria fora de casa pel sènior masculí de l’Igualada Vòlei

El sènior masculí B es va enfrontar el passat diumenge al CV de Gèlida. Ja des de l'escalfament l'equip va connectar amb l'energia positiva...

Anoia Activa rep una subvenció per impulsar el desenvolupament econòmic de la comarca

El Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) ha resolt favorablement la sol·licitud del projecte Anoia Activa a la convocatòria Treball a les 7 Comarques...
Compartir