14.7 C
Igualada
Dimecres, febrer 24, 2021

Humans de l’Anoia: Olga Jiménez Muntané

OLGA JIMENEZ MUNTANÉ

Després d’escoltar els Beatles per primera vegada, vaig començar la carrera de guitarra a l’Escola de Música, que vaig finalitzar al Liceu. Vaig fer incomptables actuacions com a cantautora i cantant de jazz. Em vaig dedicar a la docència i vaig ser cantant de l’Orquestra Nocturna cinc temporades, un fet decisiu perquè l’altre cantant, el Martí, va resultar ser l’home de la meva vida.

Vaig ser columnista d’opinió de la Veu des dels 17 fins als 27 anys.
Un caràcter emprenedor, un gran desig de llibertat i la recerca d’una oportunitat il·limitada em van portar a iniciar el meu negoci com a Consultora de Bellesa de Mary Kay.

Actualment lidero un equip de 3000 professionals i fa 5 anys que soc Empresària Nacional. M’apassiona el que faig. El meu motor és guiar les persones perquè puguin construir una gran carrera a través de l’exemple, els valors, el suport, la flexibilitat, la formació i la confiança en si mateixes. L’èxit de l’empresa del segle XXI ha de ser la suma dels èxits individuals de tots els qui la formen.

La notícia que m’agradaria llegir a La Veu de l’Anoia i Veuanoia.cat és…
M’agradaria molt llegir que s’ha eliminat l’escletxa salarial entre homes i dones i que ha augmentat l’emprenedoria femenina. També que per fi ha arribat la cura contra el càncer i, per descomptat, que ja es disposa d’una vacuna i d’un tractament eficaços per a la covid-19.

Compartir

Més notícies

Últimes notícies

Igualada amplia el servei de WiFi públic a l’Escorxador i el Parc Central

L’Ajuntament d’Igualada ha finalitzat la implantació de servei de WiFi públic en dos nous espais de la ciutat: el Parc Central i el recinte...

Les famílies nombroses i monoparentals de Vallbona ja poden sol·licitar la reducció de l’IBI

L’Ajuntament de Vallbona d’Anoia ha informat per carta les famílies nombroses i monoparentals del municipi de l’inici del termini per sol·licitar les reduccions de...

Detingut per cultivar marihuana en un hostal en desús d’Argençola

Els Mossos d’Esquadra de la comissaria d’Igualada han detingut aquest matí un home de 63 anys, de nacionalitat espanyola i amb domicili a Argençola,...

Reobre la “Consulta Jove” per assessorar i acompanyar emocionalment

Davant la situació d'excepcionalitat provocada per l'emergència sanitària de la Covid-19 i havent constatat la necessitat de suport emocional de la gent jove de...

Vilanova assenyala els actes incívics amb els residus dels veïns

Fa unes setmanes, l’Ajuntament de Vilanova del Camí va posar en marxa la campanya “Siguem més cívics” per animar la ciutadania a ser responsable...
Compartir