2.2 C
Igualada
Dijous, desembre 3, 2020

Humans de l’Anoia: Olga Jiménez Muntané

OLGA JIMENEZ MUNTANÉ

Després d’escoltar els Beatles per primera vegada, vaig començar la carrera de guitarra a l’Escola de Música, que vaig finalitzar al Liceu. Vaig fer incomptables actuacions com a cantautora i cantant de jazz. Em vaig dedicar a la docència i vaig ser cantant de l’Orquestra Nocturna cinc temporades, un fet decisiu perquè l’altre cantant, el Martí, va resultar ser l’home de la meva vida.

Vaig ser columnista d’opinió de la Veu des dels 17 fins als 27 anys.
Un caràcter emprenedor, un gran desig de llibertat i la recerca d’una oportunitat il·limitada em van portar a iniciar el meu negoci com a Consultora de Bellesa de Mary Kay.

Actualment lidero un equip de 3000 professionals i fa 5 anys que soc Empresària Nacional. M’apassiona el que faig. El meu motor és guiar les persones perquè puguin construir una gran carrera a través de l’exemple, els valors, el suport, la flexibilitat, la formació i la confiança en si mateixes. L’èxit de l’empresa del segle XXI ha de ser la suma dels èxits individuals de tots els qui la formen.

La notícia que m’agradaria llegir a La Veu de l’Anoia i Veuanoia.cat és…
M’agradaria molt llegir que s’ha eliminat l’escletxa salarial entre homes i dones i que ha augmentat l’emprenedoria femenina. També que per fi ha arribat la cura contra el càncer i, per descomptat, que ja es disposa d’una vacuna i d’un tractament eficaços per a la covid-19.

Compartir

Més notícies

Últimes notícies

80 denúncies durant la primera setmana de desescalada a Igualada

Aquest dilluns es va complir la primera setmana de l’inici de la desescalada en les restriccions sanitàries arran de la pandèmia i de l’entrada...

La situació a la UCI de l’Hospital, la millor del darrer mes

L'Hospital d'Igualada ha fet públics, com cada dimecres, les dades de pacients de coronavirus al centre. I de tota la informació, la que més...

Òdena a Fons i Fem Òdena aposten pel polígon al voltant de l’aeròdrom

Els grups municipals d'Òdena a Fons i Fem Òdena es van presentar en les eleccions del maig del 2019 amb el compromís de treballar...

L’amic retrobat, una producció de l’Aurora, nominada als Premis Butaca

L’amic retrobat, la darrera producció del Teatre de l’Aurora, ha estat nominada als Premis Butaca 2020 al Millor Muntatge Teatral, guardons que premien els...

Es retarda el toc de queda a les nits de Nadal, Cap d’Any i de Reis

El Govern de la Generalitat ha preparat un pla específic per a les festes de Nadal que implica canvis en les normes i restriccions...
Compartir