22.3 C
Igualada
Dimecres, juliol 28, 2021

Humans de l’Anoia: Olga Jiménez Muntané

OLGA JIMENEZ MUNTANÉ

Després d’escoltar els Beatles per primera vegada, vaig començar la carrera de guitarra a l’Escola de Música, que vaig finalitzar al Liceu. Vaig fer incomptables actuacions com a cantautora i cantant de jazz. Em vaig dedicar a la docència i vaig ser cantant de l’Orquestra Nocturna cinc temporades, un fet decisiu perquè l’altre cantant, el Martí, va resultar ser l’home de la meva vida.

Vaig ser columnista d’opinió de la Veu des dels 17 fins als 27 anys.
Un caràcter emprenedor, un gran desig de llibertat i la recerca d’una oportunitat il·limitada em van portar a iniciar el meu negoci com a Consultora de Bellesa de Mary Kay.

Actualment lidero un equip de 3000 professionals i fa 5 anys que soc Empresària Nacional. M’apassiona el que faig. El meu motor és guiar les persones perquè puguin construir una gran carrera a través de l’exemple, els valors, el suport, la flexibilitat, la formació i la confiança en si mateixes. L’èxit de l’empresa del segle XXI ha de ser la suma dels èxits individuals de tots els qui la formen.

La notícia que m’agradaria llegir a La Veu de l’Anoia i Veuanoia.cat és…
M’agradaria molt llegir que s’ha eliminat l’escletxa salarial entre homes i dones i que ha augmentat l’emprenedoria femenina. També que per fi ha arribat la cura contra el càncer i, per descomptat, que ja es disposa d’una vacuna i d’un tractament eficaços per a la covid-19.

Compartir

Més notícies

Últimes notícies

Poble Actiu considera insuficient la subvenció per plaques solars aprovada al ple

Poble Actiu valora com a positiva la proposta de subvencionar la instal·lació de plaques solars fotovoltaiques però considera que la proposta es queda curta....

Òdena resol el 91% de les incidències comunicades a través de la Línia Verda

L’Ajuntament d’Òdena ha resolt el 91% de les 3.046 incidències que ha rebut a través de la Línia Verda, el servei de comunicació d’incidències...

La Llacuna celebra amb èxit el Cap de Setmana Jove

El passat cap de setmana va tenir lloc a La Llacuna el Cap de Setmana Jove. Aquest es va organitzar conjuntament des de la...

El CF Òdena rep el trofeu de campió de lliga

Les Nits de Campions de la Federació Catalana de Futbol canvien de format a causa de la pandèmia sanitària, i es lliuren els guardons...

La presidenta de la Diputació visita Bellprat i es compromet a pagar els danys causats per l’incendi als municipis

La presidenta de la Diputació de Barcelona, Núria Marin, ha visitat aquest dimarts a la tarda Bellprat, el municipi més afectat per l'incendi d'aquest...
Compartir